Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

«Γιασεμί» για τη λαβωμένη Κύπρο της…

Η Αννα Βίσση θα τραγουδήσει στη συναυλία αλληλεγγύης στις Φοινικούδες της Λάρνακας.

Στον τόπο όπου γεννήθηκε, τη «λαβωμένη» από την οικονομική κρίση Κύπρο, θα βρεθεί απόψε η Αννα Βίσση παίρνοντας μέρος στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνεται στην τοποθεσία Φοινικούδες της Λάρνακας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια -μαζί με ένα επιτελείο αγαπημένων καλλιτεχνών- θα τραγουδήσει τρία κυπριακά κομμάτια και μία ακόμα φορά θα στηρίξει με τον τρόπο της την πατρίδα της που αυτή την περίοδο περνάει δύσκολα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η «Αννούλα το Κυπριωτάκι» -όπως την αποκαλούν οι παλιοί Κύπριοι φίλοι της- είναι πολύ συγκινημένη που θα εμφανιστεί στον τόπο όπου έκανε τις πρώτες δειλές εμφανίσεις της στο τραγούδι. Ιδιαίτερα σε μια χρονική συγκυρία που οι συμπατριώτες της δοκιμάζονται. Η Αννα Βίσση θα βγει στη σκηνή γύρω στις 12.00 τα μεσάνυχτα και ένα από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει είναι το παραδοσιακό «Το γιασεμί στην πόρτα σου». Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Βέρα Μπούφη και άλλοι. Οπως και στις άλλες συναυλίες αλληλεγγύης που έχουν πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, έτσι και σε αυτή όλοι όσοι θα θελήσουν να την παρακολουθήσουν θα πρέπει να φέρουν στον χώρο -ως αντίτιμο- τρόφιμα και φάρμακα.  

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ


Κοντά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες22632g5598h

Γίνεται μερικοί «Δαίμονες» να δώσουν χαρά, και μάλιστα σε παιδιά με ειδικές ικανότητες; Κι όμως, γίνεται. Μέλη του συλλόγου «Διαδρομή» επισκέφθηκαν το «Παλλάς» και μετά το τέλος της παράστασης συζήτησαν και φωτογραφήθηκαν με την Αννα Βίσση και τους συνεργάτες της. Η συγκίνηση της πρωταγωνίστριας ήταν μεγάλη όταν, πριν από λίγες μέρες, οι συνεργάτες της την πληροφόρησαν πως η πλατεία του θεάτρου ήταν γεμάτη από θεατές που ανήκουν στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία, «Η Διαδρομή». Η Αννα Βίσση ολοκληρώνοντας την παράσταση δεν παρέμεινε αυτή τη φορά στο καμαρίνι της για να ξεκουραστεί, αλλά θέλησε σχεδόν αμέσως να βρεθεί κοντά στα παιδιά και να τους προσφέρει στιγμές αγάπης και ζεστασιάς, όπως ξέρει η ίδια να κάνει όταν πρόκειται για άτομα που το έχουν ανάγκη. «Οι “Δαίμονες” ήταν μια σούπερ παράσταση. Καταπληκτική μουσική, εξαιρετικά σκηνικά, υπέροχα κοστούμια. Με λίγα λόγια, μια τέλεια παράσταση για τα ελληνικά δεδομένα» έγραψαν μεταξύ άλλων τα παιδιά στη σελίδα του συλλόγου στο Διαδίκτυο.

ΑΛΚ. ΜΠΟΥ.


«Game of Thrones» στους «Δαίμονες»

Ενας από τους καλύτερους Αμερικανούς παραγωγούς, o οποίος μάλιστα υπογράφει την πολύ επιτυχημένη σειρά «Game of Thrones» με εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, παρακολούθησε το περασμένο Σάββατο τους «Δαίμονες». Ο βραβευμένος Frank Doelger έμεινε εντυπωσιασμένος από τη σκηνοθεσία, αλλά και τις ερμηνείες όλων των ηθοποιών που ενσαρκώνουν τους ήρωες της ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα.

33g965h875Μετά την Καλίσι, τον Τζον Σνόου και τον Τίριον Λάνιστερ, ο παραγωγός της σειράς που προβάλλεται σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του στο «Παλλάς» μαζί με φίλους του, με τους οποίους κάνει διακοπές στη χώρα μας, για να δει την Αννα Βίσση, την Εβελίνα Παπούλια και τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης. Στην παρέα του βρέθηκε και ο παραγωγός της ροκ όπερας Παναγιώτης Τρύφων – μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης τον συνόδεψε στα καμαρίνια για να γνωρίσει την Αννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Frank Doelger ενθουσιάστηκε με την παράσταση και δήλωσε πως «πρόκειται για μια δουλειά η οποία, αν γραφτεί και στα αγγλικά, θα μπορούσε να σταθεί επάξια στο Μπρόντγουεϊ».

ΑΛΚ. ΜΠΟΥ.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...