Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025

Τσάκας is back: Έφερε και… Κινέζο για το «τριφύλλι»

Ενας παλιός γνωστός των φιλάθλων του Παναθηναϊκού αλλά και...

«Πόνεσε» η πρόβλεψη ενός υπολογιστικού μοντέλου για την «Αστερομάτα»

Οριακά φαίνεται να περνάει στον τελικό της Eurovision 2025...

«Akis’ Food Tour»: Ο ‘Ακης μας αποκαλύπτει τα μυστικά του Βερολίνου!

H πιο νόστιμη ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Akis’ Food Tour», το...

Ραντεβού στον Σταυρό του Νότου με τη Βασιλική Μιχαλοπούλου

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων...

«Noor 1»: Η βίλα που ήταν «κέντρο διερχομένων» και ο ρόλος του επιστάτη

Με το ενδεχόμενο της αποφυλάκισης του «κάπτεν Τζωρτζ» Γιώργου Μπουρδούβαλη να πλησιάζει συνεχίστηκε, εν μέσω αποχής των δικηγόρων, η δίκη για το ναρκοπλοίο «Noor 1»

Με το ενδεχόμενο της αποφυλάκισης του «κάπτεν Τζωρτζ» Γιώργου Μπουρδούβαλη να πλησιάζει συνεχίστηκε, εν μέσω αποχής των δικηγόρων, η δίκη για το ναρκοπλοίο «Noor 1». Χθες απολογήθηκαν η πρώην πεθερά του εφοπλιστή Ευθύμη Γιαννουσάκη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, και η Βουλγάρα οικιακή βοηθός, η οποία περιέγραψε ως «κέντρο διερχομένων» τη βίλα στην οποία βρέθηκαν 500 κιλά ηρωίνης

Τα αρνήθηκε όλα

Η 58χρονη Ελενα Ιβάνκα (που είχε ήδη χαρακτηρίσει «τρελοκομείο» τη βίλα της Φιλοθέης στην ανακρίτρια Πειραιά) επανέλαβε ότι στην πολυτελή κατοικία μπαινόβγαινε πολύς κόσμος, κυρίως φίλοι του γιου του εφοπλιστή. Αυτός, όπως είπε, ήταν και ο λόγος που ήθελε να φύγει γιατί κουραζόταν πολύ. Ωστόσο, παρέμεινε επειδή της χρωστούσαν χρήματα (όπως ανέφερε, είχε πληρωθεί 600 ευρώ, ενώ ο μισθός της ήταν 1.000 ευρώ). Επίσης, αναφέρθηκε στον Αλβανό επιστάτη Σταύρο Λάγιο (για τον οποίο ο Γιαννουσάκης είχε υπονοήσει ότι μεσολάβησε να μεταφερθούν τα ναρκωτικά στη βίλα), λέγοντας ότι «ερχόταν καθημερινά και έμενε πολλές ώρες στο σπίτι».

Η μητέρα της πρώην συζύγου του εφοπλιστή Ευθύμη Γιαννουσάκη Αναστασία Σταματιάδη αρνήθηκε ότι είχε την παραμικρή σχέση με την ποσότητα ηρωίνης, υποστηρίζοντας ότι η ίδια δεν έμπαινε ποτέ στον χώρο όπου βρέθηκε και επιβεβαίωσε ότι ο Σταύρος Λάγιος κυκλοφορούσε ελεύθερα στο σπίτι. Παράλληλα, ανέφερε ότι η κόρη της διατηρούσε καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος τους επισκεπτόταν στη βίλα.

«Χτυπούσε το κουδούνι και του άνοιγε η οικιακή βοηθός» είπε, για να εισπράξει το ειρωνικό σχόλιο-ερώτηση της εισαγγελέως της έδρας: «Μας λέτε, δηλαδή, ότι ενώ πλήρωνε τα έξοδα της οικογένειας, δεν είχε κλειδιά;» Στο μεταξύ, τον Φεβρουάριο λήγει το 18μηνο ανώτατο όριο προφυλάκισης του εκ των βασικών κατηγορουμένων στη δίκη Γιώργου Μπουρδούβαλη, ενώ με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών αποφυλακίστηκαν τον Δεκέμβριο 10 Ινδοί, μέλη του πληρώματος, και ακόμη τρεις Τούρκοι. Ομως, επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν σπίτι, κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα κάτω από άσχημες συνθήκες.

Μαρία Μεϊμάρη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Σαν μια άλλη «Εύα» φωτογραφήθηκε η Ειρήνη Κολιδά στη...

Για γερά πορτοφόλια οι βίλες του Οικονομόπουλου στη Μύκονο

Δουλειά και διακοπές συνδύασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο,...

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...
spot_img
spot_img