Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην είναι περισσότερο προκλητική απ’ ό,τι χρειάζεται, αν θέλετε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες, που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για να πετύχετε κάτι περισσότερο από τις επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε κάτι πιο δυναμικό στον εργασιακό χώρο τώρα που έχουν βελτιωθεί οι συνεργασίες σας, χωρίς να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Εχετε αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε πιο συγκαταβατικοί σε ορισμένα θέματα, γιατί κάποιες φορές έχουν οι άλλοι δίκιο και εσείς άδικο. Αξιοποιήστε σωστά τις δυνατότητές σας για να ανεβείτε στην εκτίμηση των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είναι η επικοινωνία σας πιο εύκολη και να μην υπάρχουν παρερμηνείες, πρέπει -προτού μιλήσετε- να προσπαθήσετε να βρεθείτε στη θέση του άλλου. Βάζοντας μπροστά την αισιοδοξία σας, δεν θα πτοείστε από τα μικροπροβλήματα.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε αυτά που διεκδικείτε, γιατί η αγωνία σας, αν δεν ζητήσετε εγγυήσεις γι’ αυτά που σας υπόσχονται, θα είναι μεγαλύτερη. Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να σας δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε την καθημερινότητά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χάσετε την ηρεμία σας ή να μη βυθιστείτε σε σκέψεις που σας προκαλούν μελαγχολία. Προλάβετε τα προβλήματα προτού σας πνίξουν, δίνοντας λύση χωρίς χρονοτριβή.

ΖΥΓΟΣ: Αν και θα εκπληρώσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας, η αυτοέκφρασή σας θα αρχίσει να περιορίζετε από τις υποχρεώσεις που έχετε να φέρετε εις πέρας. Λύστε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, συζητώντας εφ’ όλης της ύλης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε κάτι πολύ, δεν είναι τόσο δύσκολο -όσο νομίζετε- να το πετύχετε. Αποδεχτείτε ορισμένες καταστάσεις και προχωρήστε μπροστά. Προτιμήστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί αντί να περάσετε τη μέρα με βαρετούς ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο νιώθετε αβέβαιοι γι’ αυτά που κάνετε θα δέχεστε παρεμβολές και θα αφήνετε περιθώρια στους άλλους να σας κρίνουν, ακόμα και να σας κατακρίνουν. Μην αφήσετε εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς σας ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τις απόψεις ορισμένων ατόμων που δεν θέλουν να καταλάβουν τις θέσεις σας, γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Καλλιεργήστε κλίμα καλής επικοινωνίας και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην είναι περισσότερο προκλητική απ’ ό,τι χρειάζεται, αν θέλετε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας. Πάρτε αποφάσεις για κληρονομικά θέματα διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή και συνέπεια στις προκλήσεις που θα σας γίνουν, για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας, που είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ξεκουραστείτε και μαζέψτε δυνάμεις για να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...