Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Η σύζυγος παράτησε τον 52χρονο «δράκο» του κυλικείου

Κίνησε τις διαδικασίες για έκδοση διαζυγίου και την επιμέλεια της κόρης τους. «Γύρισε το μυαλό μου» είπε ο παιδόφιλος του κυλικείου

Κίνησε τις διαδικασίες για έκδοση διαζυγίου  και την επιμέλεια της κόρης τους. «Γύρισε το μυαλό μου» είπε ο παιδόφιλος του κυλικείου

Ακόμη και η σύζυγός του γύρισε την πλάτη στον 52χρονο υπεύθυνο κυλικείου σε δημοτικό σχολείο του Γέρακα, ο οποίος παραδέχτηκε τα αρρωστημένα χάδια του σε μαθήτριες, τις οποίες κερνούσε πορτοκαλάδες και τυρόπιτες! Μετά τη σχετική καταγγελία 10χρονου κοριτσιού και τη σύλληψη του «δράκου» του κυλικείου, η σύζυγός του κίνησε διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, ζητώντας την επιμέλεια της 10χρονης κόρης τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Την ίδια ώρα, προκαλεί έκπληξη ο κυνικός τρόπος με τον οποίο ο 52χρονος ομολόγησε δημόσια ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τρία κορίτσια. «Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας! Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα… Μου γύρισε το μυαλό, ένα “κλικ” ήταν! Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Εχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο, στο Χαλάνδρι»! Με αυτά τα λόγια παραδέχθηκε χθες τις αρρωστημένες πράξεις του ο κατηγορούμενος για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων. Με σκυμμένο το κεφάλι, ο παιδόφιλος δήλωσε μετανιωμένος, λίγο πριν πάρει τον δρόμο για τη φυλακή. Πέρασε, λίγο μετά τις 11 το πρωί, το κατώφλι της 3ης τακτικής ανακρίτριας, χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου, και μία ώρα αργότερα οδηγήθηκε στο περιπολικό της Αστυνομίας εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Διαχώρισε τη θέση της

Αυθορμήτως εμφανίστηκε στην ανακρίτρια και η σύζυγός του, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», διαχώρισε εντελώς τη θέση της και ζήτησε να μην εκτεθούν τα προσωπικά δεδομένα τα δικά της και της ανήλικης κόρης της. Αλλωστε, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της Στυλιανού Μόμιτσα, με την οποία… παράτησε και… γραπτώς τον 52χρονο, τονίζοντας ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του και πως, στο εξής, πρωταρχικός στόχος της είναι η προστασία του παιδιού: «Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλει να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του. Ε

μπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία της να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης τους στην ίδια. Αυτή, εξάλλου, είναι και αποτελεί το μόνο και κύριο μέλημά της, καθώς θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της ψυχολογικής της ισορροπίας, η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του “πατέρα”, καθώς και να διασφαλίσει ένα μέλλον αδιατάρακτο, χωρίς κοινωνικούς στιγματισμούς».

Ο 52χρονος ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος μιας 10χρονης -της χάιδεψε το στήθος και προσπάθησε να της βγάλει την μπλούζα-, ενώ φέρεται ότι παραδέχθηκε πως έκανε το ίδιο και σε άλλα δύο κορίτσια-συμμαθήτριες της κόρης του!

Το…λάθος γιουχάισμα

Ενα απρόοπτο σημάδεψε την απομάκρυνση του 52χρονου από τα δικαστήρια, μετά την απολογία του. Κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να γιουχάρει τον κατηγορούμενο παιδόφιλο άρχισε να βρίζει έναν άντρα που οδηγούνταν στην έξοδο συνοδεία αστυνομικού. Γρήγορα αποδείχθηκε πως δεν ήταν ο 52χρονος (!), αλλά κάποιος άλλος κρατούμενος, ο οποίος με απορημένο βλέμμα προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει! Μετά το αρχικό σάστισμα και κάποια -δικαιολογημένα- γέλια, η τάξη επανήλθε και, όταν εμφανίστηκε ο… σωστός κατηγορούμενος, οι συγκεντρωμένοι τού επιτέθηκαν φραστικά. «Βρομιάρη! Να κρεμαστείς εκεί που πας!» φώναξε μια γυναίκα, ενώ άλλοι έκαναν χειρονομίες.



30.01.2016 espresso weekend m

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...