Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Βρήκε την «κόρη» της έπειτα από 15 χρόνια!

Η συγκλονιστική ιστορία και τα δάκρυα χαράς στο «Πακέτο» της τελευταίας «μούσας» του Ζαμπέτα Εφης Κοντού

Η συγκλονιστική ιστορία και τα δάκρυα χαράς στο «Πακέτο» της τελευταίας «μούσας» του Ζαμπέτα Εφης Κοντού

Ενα συγκινητικό «Πακέτο» θα ανοίξει απόψε, στις 21.50, στον Alpha. Η τελευταία «μούσα» του σπουδαίου Γιώργου Ζαμπέτα, η Εφη Κοντού, θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου και θα σταθεί πίσω από τον τοίχο που τη χωρίζει από την «κόρη» της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η γνωστή τραγουδίστρια με την αισθαντική φωνή εξομολογείται στην «Espresso» τη συγκινητική ιστορία 30 χρόνων που τη «δένει» με ένα κορίτσι, τη Βίκυ. Ενα τραγικό δυστύχημα ένωσε για πάντα τις ζωές των δύο 3pame paketo 28.01.2016 2γυναικών, οι οποίες έχουν να συναντηθούν 15 ολόκληρα χρόνια.

«Με τη μητέρα της Βίκυς είχαμε γνωριστεί σε μια δουλειά και κάναμε παρέα. Οταν έμεινε έγκυος, έπιασε δικό της σπίτι και προσπαθούσε να “χτίσει” τη ζωή της. Με τον μπαμπά της μικρής επρόκειτο να παντρευτούν, κάτι που δεν έγινε. Μια ημέρα πήγαινε στη δουλειά της και γυρνώντας στον δρόμο συνέβη ένα δυστύχημα. Από τα πέντε άτομα, επέζησε ένα» μας λέει η Εφη Κοντού και συνεχίζει: «Εκείνο το βράδυ την είχα δει στον ύπνο μου – μάζευε λουλούδια. Το τραγικό συμβάν το έμαθα την 2i kori pame paketo 28.01.2016 1επόμενη ημέρα και δεν πρόλαβα να πάω στην κηδεία. Επισκέφτηκα, όμως, το μνήμα της και της υποσχέθηκα ότι το κοριτσάκι θα το φρόντιζα εγώ».

Το τροχαίο

Αν και η 30χρονη σήμερα Βίκυ μεγάλωσε δίπλα στη γιαγιά της, τη φροντίδα της είχε αναλάβει η τραγουδίστρια. «Με φωνάζει ακόμη “μαμά”! Την αλήθεια την ήξερε από την αρχή. Οταν σκοτώθηκε η μητέρα της, η Βίκυ ήταν τριών μηνών και δεν τη θυμάται. Εγώ βοηθούσα οικονομικά, κυρίως τα πρώτα χρόνια, μέχρι να μεγαλώσει. Οταν έμενα στη Θεσσαλονίκη πήγαινα και την έβλεπα. Το πιο σημαντικό ήταν πως η Βίκυ ένιωθε ότι είχε έναν άνθρωπο δίπλα της.

4efi zampetas 2 copy

Ετοιμαζόμουν, μάλιστα, να τη φέρω στην Αθήνα και να την υιοθετήσω, γιατί η γιαγιά δεν την έδινε σε κανέναν, παρά μόνο σ’ εμένα. Είχα βρει το σχολείο όπου θα πήγαινε, τα είχα ετοιμάσει όλα, αλλά τελικά δεν έγινε κάτι, γιατί δεν είχα υπολογίσει το πιο σημαντικό: Ποιος θα κρατούσε το κοριτσάκι όταν θα δούλευα; Από την άλλη, κι εγώ ήμουν σε ηλικία που ήθελα να παντρευτώ, να κάνω οικογένεια. Ηταν δύσκολο να φέρω και τη γιαγιά της, γιατί δεν θα είχα πια χώρο για την προσωπική μου ζωή» υποστηρίζει η τραγουδίστρια.

12 copy

Πριν από 15 χρόνια, η Εφη και η Βίκυ σταμάτησαν να έχουν επαφές. «Χαθήκαμε επειδή δεν πήγαινα στη Θεσσαλονίκη. Εννοείται πως, όταν με χρειαζόταν, ήμουν δίπλα της και μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Πλέον είχε μεγαλώσει, ζούσε τη ζωή της, είχε τη σχέση της, δεν ήταν πια το μικρό κοριτσάκι που είχε την ανάγκη μου».

poylopoylos efi 0

Οσο για την παρουσία της στην εκπομπή; «Είχα μια υποψία για το ποιος θα έμπαινε στη διαδικασία να βγει στην τηλεόραση και να μου πει “ευχαριστώ”. Υπάρχουν κι άλλοι, αλλά δεν βγαίνει κανείς. Επειδή ήθελα να τη δω, λοιπόν, πήγα στο στούντιο».

Η μεγάλη «προίκα» της τραγουδίστριας

5me pashali
Η Εφη Κοντού είχε όνειρο να γίνει γιατρός, αλλά τελικά μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει τουριστικά επαγγέλματα. Εκεί, την κέρδισε το τραγούδι. Το 2006 παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Αντώνη Πετρόχειλο, ενώ στο βιογραφικό της έχει σπουδαίες συνεργασίες με τον Πασχάλη Τερζή, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Δημήτρη Μητροπάνο. Η μεγάλη «προίκα» της, όμως, όπως λέει η ίδια, είναι η συνεργασία της με τον Γιώργο Ζαμπέτα. «Θα επανακυκλοφορήσω τραγούδια του, γιατί έχω τα δικαιώματά τους. Ηταν η τελευταία του επιθυμία και το μοναδικό πράγμα που μου ζήτησε. Γι’ αυτό θέλω να είμαι συνεπής, γιατί ήταν πολύ σημαντική η βοήθειά του τότε σε μια κοπελίτσα 20 χρόνων» επισημαίνει η τραγουδίστρια.

 


{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...