Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Τετράποδο ντερέκι για Guiness

Ο Ρόκο, ένας επιβλητικός μολοσσός Δανίας, που φθάνει όρθιος τα 2,1 μ., διεκδικεί τον τίτλο του πιο ψηλού εν ζωή σκύλου σε όλο τον κόσμο!

Ο Ρόκο, ένας επιβλητικός μολοσσός Δανίας, που φθάνει όρθιος τα 2,1 μ., διεκδικεί τον τίτλο του πιο ψηλού εν ζωή σκύλου σε όλο τον κόσμο!

Διεκδικεί τον τίτλο του πιο ψηλού σκύλου εν ζωή σε όλο τον κόσμο, αφού όταν στέκεται στα πίσω πόδια φτάνει σε ύψος τα 2,1 μέτρα, ενώ η απόσταση από την μπροστινή πατούσα του έως τον ώμο του φτάνει το ένα μέτρο.

f1 3078b29600000578 3416416 image m 84 1453762063395Σας παρουσιάζουμε τον Ρόκο, τον μολοσσό Δανίας που, όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί αλλά και η επιβλητική παρουσία του, δικαίως διεκδικεί τον τίτλο του πιο ψηλού εν ζωή σκύλου στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες.

Για Γκίνες είναι επίσης και οι καθημερινές φροντίδες που του παρέχουν οι ιδιοκτήτες του Νικ Χελμς και Τζέσικα Γουίλιαμς. «Δεν είχαμε ιδέα ότι θα γινόταν τόσο αλλόκοτα μεγάλος» λέει η 26χρονη Τζέσικα, ενώ ο σύντροφός της, ο 25χρονος Νικ, αστειεύεται λέγοντας ότι αναρωτιούνται αν είναι μισός μολοσσός και μισός πόνι. Το ζευγάρι πήρε τον Ρόκο όταν ήταν οκτώ εβδομάδων και είχε το μέγεθος ενός λαμπραντόρ έξι μηνών. Τώρα, ο θηριωδών διαστάσεων σκύλος μπορεί να ανοίγει πόρτες, ενώ πίνει νερό κατευθείαν από τη βρύση του νεροχύτη. Για να καλύψει δε την πείνα του, ο 67 κιλών σκύλος χρειάζεται οκτώ πιατάκια σκυλοτροφής, ενώ η αδυναμία του για τα σνακ φτάνει τα επίπεδα του εθισμού.

3078b75f00000578 3416416 image m 82 1453762021101Το σπίτι του ζευγαριού, που είναι ένα μικρό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Ρένο της Νεβάδα, αποδεικνύεται ασφυκτικό για τον Ρόκο, ο οποίος έχει μετατρέψει το διπλό κρεβάτι τους σε δικό του κρεβάτι. Επίσης συχνά πυκνά το μετατρέπει σε θάλαμο αερίων αφού, όπως λένε τα αφεντικά του, έχει συχνά αέρια και είναι ιδιαίτερα βρομερά. Οσο για το παιχνίδι μαζί του, θυμίζει προπόνηση πολεμικών τεχνών.

Η Τζέσικα, που είναι μικροκαμωμένη, βρίσκεται συχνά πυκνά στο έδαφος από τη φόρα του γιγαντιαίου κατοικιδίου της, κάποια στιγμή βρέθηκε με μαυρισμένο μάτι επειδή την κουτούλησε κατά λάθος, ενώ όταν κάποιες φορές έχασαν τον έλεγχό του σε βόλτα, προκλήθηκε πανικός. «Το χειρότερο είναι όταν περνούν παιδιά. Οι άνθρωποι αλλάζουν πεζοδρόμιο για να μας αποφύγουν, αρπάζουν τα παιδιά τους λες και πρόκειται να τους τα φάει» εξηγεί η Τζέσικα.

30.01.2016 espresso weekend m

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...