Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Swingers στη Ρόδο

Πρόσκληση για τετραήμερες διακοπές ακολασίας στο νησί των ιπποτών από ταξιδιωτικό γραφείο που έκλεισε για τις ανταλλαγές συντρόφων πολυτελείς σουίτες με πισίνες

Μετά τον Πειραιά, την Κρήτη και το Πήλιο τα ρωμαϊκά όργια «μετακομίζουν» σε πολυτελείς βίλες της Ρόδου, στις οποίες θα καταλύσουν δεκάδες ζευγάρια swingers από όλη την Ελλάδα για να ξεφύγουν από τη μονοτονία και να τονώσουν τη σεξουαλική ζωή τους, κάνοντας πράξη σε σύγχρονα παλάτια ακόμη και τις πιο ακραίες ερωτικές φαντασιώσεις τους!

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Ενα ταξιδιωτικό γραφείο υπόσχεται στους λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων αξέχαστες «διακοπές ακολασίας» στο νησί των ιπποτών με απόλυτη εχεμύθεια, μέσω της ανάρτησης που ανέβασε στην ιστοσελίδα http://www.rhodesswingersholidays.com.gr, στην οποία αναφέρεται ακριβώς τι πρόκειται να ζήσει κάθε ενδιαφερόμενο ζευγάρι: «Αν επιθυμείτε, μπορείτε να είστε γυμνοί σε όλους τους χώρους της Βίλας όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας… Ο γυμνισμός είναι αποδεκτός στη Βίλα, αλλά απλώς ζητάμε να φοράτε κάτι κατά τη διάρκεια του φαγητού…»

Η ιστοσελίδα προειδοποιεί ότι, για την προστασία των πελατών, θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κάθε ξένο άτομο θα απομακρύνεται από τις βίλες «Pink Pearl Villa», «Blue Beach Villa», «Christina Villa», «Afrodite Villa», «Luxury Villa Beach Front» και «Venus Villa», οι οποίες διαθέτουν και πισίνες και θα φιλοξενήσουν τις… ένδοξες μέρες οργίων!

Εναρξη στις 15 Ιουνίου

Ηδη διαφημίζονται 14 τετραήμερα πάρτι ακολασίας που θα γίνουν σε διαφορετικές ημερομηνίες, ενώ οι κρατήσεις, που ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου, έχουν αρχίσει, καθώς οι συμμετοχές είναι περιορισμένες. Αναλυτικά:

Στο πάρτι «Cosmic love», που θα αρχίσει στις 15 Ιουνίου, μπορούν να συμμετάσχουν μόνο 16 άτομα, με τιμή 1.050 ευρώ για καθένα, που θα περιλαμβάνει εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ, όπως αναφέρεται στο φυλλάδιο. Στο πάρτι «Cougar town» θα συμμετάσχουν 20 έως 40 άτομα. Θα αρχίσει στις 4 Ιουνίου και η τιμή ανά άτομο είναι 1.000 ευρώ. Στο «Βest swinging couple contest», με έναρξη στις 2 Ιουλίου και τιμή κατ’ άτομο 1.300 ευρώ, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής 50 έως 80 ατόμων, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για έναν διαγωνισμό swinging μεταξύ ζευγαριών που έχει και… έπαθλο ύψους 5.000 ευρώ!

Το «Νο rules party swinging» θα αρχίσει στις 16 Ιουλίου και σε αυτό μπορούν να συμμετάσχουν από 20 έως 40 άτομα, με τιμή 950 ευρώ για καθένα. Στο «Τutti frutti wild party», στις 11 Ιουνίου, μπορούν να συμμετάσχουν 20 άτομα, με τιμή ανά άτομο 1.000 ευρώ. Τέλος, στο «International swinging day», που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Αυγούστου, μπορούν να πάρουν μέρος από 50 έως 80 άτομα, με κόστος 1.150 ευρώ για καθένα. Θα υπάρξει και wet T-shirt διαγωνισμός, με έπαθλο από 500 έως 2.000 ευρώ!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...