Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα και αρνητικά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα μιλάτε περισσότερο με τους δικούς σας.

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα καταφέρετε να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα με το να πηγαίνετε συνέχεια κόντρα στον σύντροφό σας. Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα και αρνητικά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα μιλάτε περισσότερο με τους δικούς σας. Εξετάστε εκ νέου ό,τι σας δημιουργεί εμπόδια και καθυστερεί τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, χωρίς να τους βάζετε όλους στην ίδια μοίρα. Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης, γιατί αυτός που χρησιμοποιείται δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Κινηθείτε και εσείς για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέση σας, μια και η αναστάτωση που υπάρχει δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Εάν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση, σκεφτείτε ότι ίσως γίνεται για καλό.

ΛΕΩΝ: Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας. Φροντίστε να καλύψετε τις επιθυμίες σας, όσο και αν υπάρχει ανταγωνισμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναποφασιστικότητα που έχετε θα βάλει σε κίνδυνο τους στόχους σας. Μη φοβηθείτε τις αντιδράσεις των άλλων, αν κρίνετε ότι κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες. Για να φτάσετε στην επιτυχία, πρέπει να είτε σταθεροί στις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην ασχολείστε και δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Εάν δεν θέλετε αργότερα να απογοητευτείτε, μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Δείξτε στους άλλους ότι και εσείς μπορείτε να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε όταν χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προσελκύεστε μόνο από λόγια, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις. Ασχοληθείτε με όσους σας έχουν ανάγκη, για να βρείτε καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Μην κατηγορήσετε τους άλλους, εάν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δεν σας βοηθάει να τις δείτε. Μην απογοητεύεστε επειδή μια υπόσχεση που σας έδωσαν δεν πραγματοποιήθηκε. Εκτιμήστε ό,τι σας έχουν προσφέρει και ό,τι έχουν κάνει για εσάς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει να νικήσετε την τεμπελιά και την αναποφασιστικότητά σας. Δείξτε κατανόηση και αγάπη προκειμένου να βελτιώσετε μια υπάρχουσα σχέση σας. Στον ελεύθερο χρόνο σας προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε. Μην μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων που ίσως θα έχουν για εσάς ηθικό και υλικό κόστος. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητούν πράγματα, χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμη και αν όλα δείχνουν ότι σας πάνε καλά, φανείτε προνοητικοί. Μη γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά θέματά σας. Μην απογοητευτείτε, αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δεν σας αρέσουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...