Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε το θάρρος και πειραματιστείτε στα θέματα που...

Συγκλονίζει ο Άγγελος Πυριόχος: «Όταν πήγα στη Ζάκυνθο ο κόσμος μου έκανε...

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή...

Μέμος Μπεγνής: «Δεν ανήκω σε κλίκες και μου έχει κοστίσει η κριτική...

Ο Μέμος Μπεγνής εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να κάνει...

«Παγιδευμένοι»: Τι είναι αυτό που αποκαλύπτουν από τις έρευνες οι Δημήτρης –...

Η απομάκρυνση του Δημήτρη, του Σταύρου και του Ανδρέα...

Oι αγρότες ετοιμάζονται για πολύωρους αποκλεισμούς εθνικών οδών

Αγριεύουν οι αγρότες στα Τέμπη και ετοιμάζονται για 10ωρους και 12ωρους αποκλεισμούς της εθνικής οδού τις επόμενες ημέρες.

Αγριεύουν οι αγρότες στα Τέμπη και ετοιμάζονται για 10ωρους και 12ωρους αποκλεισμούς της εθνικής οδού τις επόμενες ημέρες. Και χθες, πάντως, έκλεισαν τον δρόμο από τις 12.00 ως τις 20.00, ενώ κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι αγρότες του νομού Χαλκιδικής και της ανατολικής Θεσσαλονίκης έκαναν πορεία προς το Αεροδρόμιο «Μακεδονία», χωρίς όμως να μπλοκάρουν την κίνηση των οχημάτων. Η πομπή πλαισιωνόταν από τρακτέρ, αγροτικά οχήματα αλλά και πεζούς αγρότες και κτηνοτρόφους από τα μπλόκα του αεροδρομίου, των Νέων Μουδανιών, της Καλλικράτειας, του Πολυγύρου και αλλού. Από σήμερα τα διόδια των Μαλγάρων θα κλείνουν από τη 13.00 έως τις 19.00.

Εκαψαν σημαία της Ε.Ε.

Στο μπλόκο της Χαλκηδόνας οι αμπελουργοί της περιοχής μοίρασαν κρασί, ενώ σήμερα οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο 12-2 το μεσημέρι και 6-9 το βράδυ.

2459088

Στην Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας (στον κόμβο Καρδίτσας) οι αγρότες μοίρασαν σε διερχόμενους οδηγούς περισσότερα από 2.000 μπουκάλια γάλα! Στα Χανιά οι αγρότες έφθασαν ως τα γραφεία της περιφέρειας, άδειασαν κλούβες με ντομάτες στο οδόστρωμα και στη συνέχεια κατέβασαν από τον ιστό και έκαψαν μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στις Αφίδνες εκατοντάδες αγρότες προχώρησαν σε δίωρο αποκλεισμό στο ύψος των διοδίων, ενώ περίπου 200 τρακτέρ παρατάχθηκαν στη λεωφόρο Μαρκοπούλου. Με κατάληψη στο κτίριο της εφορίας και πορεία στο κέντρο του Αγρινίου συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της περιοχής, ενώ η εθνική οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων παρέμεινε κλειστή για έξι ώρες. Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες της Αχαΐας, σε πεντάωρους αποκλεισμούς της Ε.Ο. Κορίνθου – Τρίπολης προχωρούν οι αγρότες στο μπλόκο της Νεστάνης, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης στήθηκαν νέα μπλόκα στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

«Μετακομίζει» σε νέο κανάλι ο «Έρωτας φυγάς;»

Τελικά, ρίχνει οριστικά και αμετάκλητα αυλαία στις αρχές Φεβρουαρίου...

Περιμένει τρίτο παιδάκι και το ανακοίνωσε στο instagram

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς θα γίνει για τρίτη φορά μανούλα. Πόζαρε με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά ανακοινώνοντας τ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ, ο άντρας μου είναι κιμπάρης»

Η δημοσιογράφος παντρεύεται και ετοιμάζει με τον σύντροφό της...

Η Πέγκυ Ζήνα εντελώς αγνώριστη όταν έπαιζε σε επιθεωρήσεις μερικά χρόνια πριν

Κι όμως είναι η Πέγκυ Ζήνα η όμορφη δεσποινίδα...