Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η καυτή αστυνομικός και η ερωτική παγίδα

Πώς κατάφερε να συλλάβει έναν 22χρονο επικίνδυνο κακοποιό, για τον οποίο εκρεμμούσαν εντάλματα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ληστείες

Επί ενάμιση χρόνο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούσαν να εντοπίσουν έναν νεαρό επικίνδυνο κακοποιό και τελικά τον συνέλαβε μία όμορφη συνάδελφός τους, η οποία του έστησε διαδικτυακή παγίδα με «δόλωμα» την… καυτή εμφάνισή της και τα ερωτικά παιχνίδια με χειροπέδες!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας η αστυνομικός ανακάλυψε τα ίχνη του αναζητούμενου που διατηρούσε προφίλ με ψευδώνυμο στο facebook. Αμέσως κατάλαβε ότι πρόκειται για τον 22χρονο Ι.Α., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές, καθώς μαζί με συνεργούς του είχε διαπράξει εννέα ληστείες μέσα σε δύο ώρες στο Αλεποχώρι και στα Μέγαρα, πυροβολώντας προς κάθε κατεύθυνση!

Αμέσως η δαιμόνια αστυνομικός έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της για τη σύλληψή του. Δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ, στο οποίο ανέβασε αποκαλυπτικές φωτογραφίες που θα προσέλκυαν κάθε αντρικό βλέμμα. Μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να προσεγγίσει το 22χρονο και να του στείλει αίτημα φιλίας. Εκείνος, βλέποντας τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει, το έκανε αμέσως αποδεκτό.

Πολύ γρήγορα άρχισαν να συνομιλούν για βραδιές με αχαλίνωτο σεξ και η καλλίγραμμη αστυνομικός άρχισε να στέλνει φωτογραφίες στον κακοποιό, για να «δέσει» περισσότερο την ηλεκτρονική σχέση που είχε αποκτήσει μαζί του. Ηταν θέμα χρόνου να πέσει στην παγίδα ο 22χρονος και να της ζητήσει να συναντηθούν! Στην αρχή η αστυνομικός το έπαιζε δύσκολη, αλλά τελικά δέχθηκε να βρεθούν σε ξενοδοχείο στα δυτικά προάστια της Αττικής και του υποσχέθηκε παιχνίδια με… χειροπέδες, ενώ εκείνος της απάντησε πως είναι το φετίχ του!

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 22χρονος εμφανίστηκε στο ραντεβού, βρέθηκε κυκλωμένος από άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι ήταν ακροβολισμένοι στο ξενοδοχείο και του πέρασαν αμέσως τις (αληθινές) χειροπέδες.

Ο 22χρονος Ι.Α. αναζητούνταν από τις 14 Μαΐου 2014, όταν ταυτοποιήθηκε ως αρχηγός άγριας σπείρας Ρομά που εξαρθρώθηκε με επιχείρηση των αστυνομικών σε καταυλισμό στα Μέγαρα, όπου συνελήφθη ένας 27χρονος συνεργός του και διέφυγαν άλλοι δύο, ηλικίας 21 και 30 ετών (σήμερα). Στις 3 Μαΐου 2014 οι κακοποιοί είχαν επιδοθεί σε μπαράζ ληστειών. Δεν δίστασαν να πυροβολήσουν με κυνηγετική καραμπίνα σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο ετών και πέντε μηνών! Οταν δεν κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, σταμάτησαν ένα άλλο αυτοκίνητο, χτύπησαν τον 56χρονο οδηγό του μπροστά στον 13χρονο γιο του και διέφυγαν με αυτό.

Μετά λήστεψαν τους ιδιοκτήτες και μία πελάτισσα ενός μίνι μάρκετ, διέφυγαν με ένα άλλο αυτοκίνητο, στο όποιο επέβαιναν δύο γυναίκες και ένα παιδί, αλλά έπεσαν στην τζαμαρία ενός καταστήματος. Βγήκαν πυροβολώντας έξω, άρπαξαν το αυτοκίνητο ενός άλλου οδηγού και απείλησαν με τα όπλα άλλο ένα ζευγάρι που τους ξέφυγε πατώντας γκάζι, παρά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...