Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

«Love actually» Ή… μάπα το καρπούζι;

Από τον έρωτα με την πρώτη ματιά και τη...

Σε αναζητήσεις για το τελικό πάνελ οι υπεύθυνοι της εκπομπής που ετοιμάζεται...

Ντόρος έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο για το πότε...

Θάνος Κιούσης: «Σκέφτηκα πολύ τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν ένα...

Ο Θάνος Κιούσης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Ο «πρίγκιπας Φρεντ» της Χίλτον έβγαλε μόνος του τα μάτια του

Κατηγορίες για ενορχήστρωση δολοφονίας με πληρωμένο δολοφόνο απαγγέλθηκαν στον...

Στο φινάλε πήρε δύο υπερόπλα

Η «Ενωση» ανεβάζει ψηλά τον πήχη με την απόκτηση των Ζουκουλίνι, Πέκχαρτ

Η «Ενωση» ανεβάζει ψηλά τον πήχη με την απόκτηση των Ζουκουλίνι, Πέκχαρτ

Εχει περάσει από σπουδαίους συλλόγους, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Βαλένθια, ωστόσο το μεγάλο μεταγραφικό χειμερινό απόκτημα της ΑΕΚ Μπρούνο Ζουκουλίνι έμεινε άφωνο με όσα συνάντησε στην «Ενωση».
«Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο περιβάλλον που γνώρισα και προσωπικά αισθάνομαι έτοιμος αγωνιστικά, αν ο προπονητής μου κρίνει ότι πρέπει να αγωνιστώ άμεσα. Ηδη οι οπαδοί της ομάδας με δέχτηκαν πολύ ζεστά. Α

κόμα και στο Ιατρικό Κέντρο, όπου πήγα για εξετάσεις, βρήκα οπαδούς!» τόνισε ο 22χρονος Αργεντινός μέσος μετά τις υπογραφές συμβολαίων (με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τη Μάντσεστερ Σίτι), προσθέτοντας: «Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, αλλά πρόλαβα να μάθω πολλά για την ΑΕΚ από τον Σεμπαστιάν Σάχα και τον Αγκουστίν Πελετιέρι, που είχαν αγωνιστεί στην ομάδα. Εχω μάθει ότι στη νέα μου ομάδα έχουν παίξει πολλοί παίκτες από την Αργεντινή. Γνωρίζω ότι θα βρω εδώ τον Ντιέγκο Μπουονανότε και ότι έχει παίξει στην ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο». Στην κιτρινόμαυρη φανέλα επέλεξε να φορά το νούμερο «36».

«Εύκολη επιλογή»

Εκτός από τον «Ζούκου», η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του διεθνούς Τσέχου επιθετικού Τόμας Πέκχαρτ έως τον Ιούνιο του 2017 με προοπτική ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια. Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του «Δικεφάλου» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η επιλογή μου ήταν πολύ εύκολη. Εχω ακούσει τα καλύτερα για την ΑΕΚ και από ένα φίλο μου που παίζει στον ΠΑΟΚ και από τον τερματοφύλακα του Αμβούργου Γιάρο Ντρόμπνι. Σημαντικό ρόλο για την απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του Γκουστάβο Πογέτ, τον οποίον γνωρίζω από τη συνεργασία μας στην Τότεναμ και είναι ένας πολύ καλός προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος. Θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου».
Στο μεταξύ, στα Τρίκαλα ως δανεικός για έξι μήνες παραχωρήθηκε ο Φαγέ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

Ο Οζι Οσμπορν σε άσχημη κατάσταση μετά τα χειρουργεία

Ο «πρίγκιπας του σκότους», όπως είναι γνωστός ο τραγουδιστής...

Λαοθάλασσα στα σινεμά για τη «Φόνισσα» Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

«Σαρώνει» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ως «Φόνισσα» στο εγχώριο box...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης μαγνήτισε τα βλέμματα στον Χολαργό

Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο Χολαργού έκανε πριν από...

Zευγάρια σε πίστες, θέατρα και fashion shows

Παντού πάνε τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz! Από μπουζούκια...