Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε την ενόχλησή σας και μην το καταπίνετε, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει. Τώρα δεν βιώνετε τόσο άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε λίγη υπομονή. Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να πλάθετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη τη στήριξη του συντρόφου σας και δεν πρόκειται να σας την αρνηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί θα βγείτε χαμένοι. Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις σας, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος. Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν. Μην ασχολείστε με ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία.

ΛΕΩΝ: Προσαρμοστείτε σε αυτά που απαιτούν οι περιστάσεις και έχουν πρακτικό και ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αγωνιστείτε με τον δικό σας τρόπο για να αμυνθείτε την ώρα που θα χρειαστεί. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικές υποθέσεις, που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε στιγμές ψυχολογίας να ταρακουνήσουν τη σχέση σας ή τα οικονομικά προβλήματα να μπαίνουν ανάμεσά σε εσάς και τον σύντροφό σας, μειώνοντας την επικοινωνία σας. Δεν είναι κακό να δείξετε τον θαυμασμό που νιώθετε για κάποιους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Χωρίς να εξακριβώνετε τις πηγές, μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά. Δεχθείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί. Φανείτε ανεκτικοί σε ό,τι αφορά συμπεριφορές άλλων που δεν σας αρέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων αναφορικά με τη σχέση σας και μην αναγκάζετε τον σύντροφό σας να αποφασίζει μόνος και για τους δυο σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε τον θυμό μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φλερτάρετε, για να νιώσετε περισσότερο γοητευτικοί. Μια συναισθηματική δέσμευση θα αποδώσει περισσότερο απ’ ό,τι περιμένατε. Με το να προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των άλλων, χάνετε τον καιρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν κάποιοι επιμένουν να σας βοηθήσουν, υποχωρήστε. Μην επηρεάζεστε από υποθέσεις, τις οποίες δεν μπορείτε μόνοι σας να διευθετήσετε. Ρυθμίστε τις οικογενειακές υποθέσεις σας, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού ανήκετε σε αυτόν τον πλανήτη, προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί. Μη δημιουργείτε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, για να εδραιώσετε αυτά που θέλετε. Καινούργιες εργασίες που θα εμφανιστούν, ίσως αλλάξουν το πρόγραμμά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ