Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Εχω φέσια 20.000 ευρώ από τραγουδίστριες»!

Ο στιλίστας Τάσος Καράμπελας (που ήδη κατέθεσε αγωγές σε σικ κυρίες της showbiz) περιγράφει πώς καταστράφηκε οικονομικά

Ο στιλίστας Τάσος Καράμπελας (που ήδη κατέθεσε αγωγές σε σικ κυρίες της showbiz) περιγράφει πώς καταστράφηκε οικονομικά

Τα… φέσια από κοσμικές κυρίες και πρωταγωνίστριες της showbiz έβαλαν λουκέτο στο κατάστημα ρούχων του σχεδιαστή Τάσου Καράμπελα, στα Μελίσσια.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο δημιουργός με την πολυετή θητεία στον χώρο της μόδας, με πελάτισσες σπουδαίες κυρίες του πενταγράμμου, του θεάτρου, αλλά και της πολιτικής, και με συνεχή παρουσία στα σαλόνια της αριστοκρατίας, «κατέβασε ρολά» στο ατελιέ του πριν από δύο μήνες. Πλέον έχει κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές εναντίον των κακοπληρωτών του, προκειμένου να αποζημιωθεί.

ssss 3

Στο βιβλίο με τους… βερεσέδες, που κρατάει εδώ και δύο χρόνια, ο Τάσος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις τακτικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του, φιγουράρουν πασίγνωστα ονόματα του θεάματος και του επιχειρηματικού χώρου. Συνολικά είκοσι χιλιάδες ευρώ (!) τού χρωστούν σικάτες κυρίες της Αθήνας, με τη δικαιολογία πως τις χτύπησε η κρίση. «Στις συνεργασίες μου με σπουδαίες γυναίκες και σοβαρούς καλλιτέχνες ποτέ δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο. Από τη Μαρινέλλα και την Αντζελα Γκερέκου, τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Ελλη Στάη, έως την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όλοι τους ήταν καλοπληρωτές μέχρι τελευταίου σεντ» λέει αγανακτισμένος στην «Espresso».

Διάσημη πελάτισσα

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του σημειωματαρίου των πιστωτών του, βρίσκει κάποιος το σημαντικό ποσό των 9.500 ευρώ που του οφείλει πασίγνωστη ερμηνεύτρια του εντέχνου. Η 45χρονη καλλιτέχνιδα, με δύο διαχρονικά τραγούδια, που όμως δεν έκανε ποτέ κάποια σπουδαία επιτυχία, φέρεται ότι δυσκολεύεται να αποπληρώσει τον σχεδιαστή. Οπως ισχυρίζεται ο Τάσος Καράμπελας, η διάσημη πελάτισσά του εξαφανίστηκε και δεν επέστρεψε ούτε μέρος από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που «σήκωσε» από το ατελιέ του, πριν από δύο χρόνια.

«Φέσι» ύψους 6.500 ευρώ έβαλε στον επιχειρηματία και πασίγνωστη νεαρή λαϊκή τραγουδίστρια, γύρω στα τριάντα. Σήμερα εμφανίζεται σε μεγάλη πίστα στο κέντρο της Αθήνας και το ποσό της οφειλής της έχει να κάνει με αγορές ρούχων, βραδινών και casual. Η εντυπωσιακή αοιδός «παίζει» πολύ στα κοσμικά events και πέρυσι ήταν πολύ στα «πάνω» της.

Στη λίστα των οφειλετών του φιγουράρει και το όνομα μιας κομψής κυρίας, συζύγου εργοστασιάρχη. «Μου οφείλει 4.000 ευρώ. Ο άντρας της έχει εργοστάσιο με υλικά οικοδομών και η δικαιολογία της για το “φέσι” είναι πως η οικοδομή έχει “πέσει” και η επιχείρηση δεν “πάει” καθόλου» αποκαλύπτει ο σχεδιαστής. Και εκεί μας επισημαίνει πως πλέον «ράβει» μόνιμες πελάτισσές του, προερχόμενες από το αριστοκρατικό λόμπι, και φυσικά λαμπερές τραγουδίστριες πρώτης γραμμής.

Νέο πριβέ ατελιέ

Ηρεμος πλέον μετά την επαγγελματική περιπέτειά του και αφού έκλεισε κάθε οικονομική εκκρεμότητα με το Δημόσιο, απολαμβάνει το νέο πριβέ ατελιέ στο σπίτι του στα Μελίσσια και δείχνει να έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό του, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του. Μάλιστα, ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν του στο τέλος του μήνα.



{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...