Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Amore mio στη Γένοβα

Η ζωή της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Ιταλία, οι ρομαντικές αποδράσεις, οι βόλτες στο πάρκο με την τεσσάρων μηνών κορούλα τους και τα σχέδια για τον γάμο τους

Η ζωή της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Ιταλία, οι ρομαντικές αποδράσεις, οι βόλτες στο πάρκο με την τεσσάρων μηνών κορούλα τους και τα σχέδια για τον γάμο τους

Νέα ζωή στην Ιταλία για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Το γνωστό μοντέλο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανακαλύπτουν τώρα τη χαρά της οικογένειας, συμβιώνοντας μαζί με την τεσσάρων μηνών κορούλα τους Αφροδίτη στη Γένοβα, όπου αγωνίζεται ο Πάνος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

f2 zeta5«Απολαμβάνω την οικογενειακή ζωή και νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να είναι μητέρα, σύντροφος και γυναίκα μαζί» λέει η Ζέτα στην «Espresso» από την έκτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που είναι επαρχία στην περιφέρεια της Λιγουρίας. Το καθημερινό πρόγραμμά της δεν διαφέρει από εκείνο κάθε νέας μανούλας. «Θα με ξυπνήσει η μπέμπα, θα την ταΐσω, θα την αλλάξω, θα τακτοποιήσω το σπίτι, θα μαγειρέψω κι έπειτα θα βάλω τη μικρή στο καρότσι της για την καθιερωμένη βόλτα μας στο πάρκο. Βρίσκεται μόλις τέσσερα λεπτά από το σπίτι μας. Μια τεράστια έκταση με δέντρα, λίμνες και διάφορα ζωάκια.

Μένουμε εκεί αρκετή ώρα και, μόλις αρχίσει να πέφτει ο ήλιος, επιστρέφουμε στο σπίτι για να υποδεχτούμε τον Πάνο, ο οποίος ζει πια με δυο γυναίκες και μας αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του». Στα ρεπό του ποδοσφαιριστή το λαμπερό ζευγάρι φεύγει συχνά εκδρομές σε γειτονικές πόλεις, στη βόρεια Ιταλία και όχι μόνο. «Πηγαίνουμε στη Βενετία, στην Μπολόνια, στη ddΓαλλική Ριβιέρα, στις Κάννες και στο Μονακό, καθώς και στη Βερόνα που λατρεύω, καθώς υπάρχει εκεί το μπαλκόνι της Ιουλιέτας, της αγαπημένης μου σαιξπηρικής ηρωίδας» αναφέρει η μέλλουσα κυρία Ταχτσίδη.

«Ο γάμος μας θα γίνει το καλοκαίρι, την περίοδο της άδειας του Πάνου. Λογικά θα κάνουμε μαζί και τα βαφτίσια της μικρής. Ολα θα γίνουν. Κάθε πράγμα στον καιρό του» εξηγεί η ίδια, ενώ δηλώνει αρνητική στην προβολή της φωτογραφίας της κόρης τους. «Δεν ανεβάζω εικόνες της Αφροδίτης στα social media. Ούτε οι παπαράτσι θέλω να τη φωτογραφίζουν. Θεωρώ πως είναι λάθος» υπογραμμίζει. Η Ζέτα προσαρμόστηκε αμέσως στην καθημερινότητα της Γένοβας. Τα ιταλικά της βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, έχει κάνει γνωριμίες με τις συντρόφους συμπαικτών του Παναγιώτη και γενικώς τα περνάει χάρμα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...