Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

ΒΙΚΤΩΡ ΒΙΚΤΟΡΙΑ στο PANTHEON

Τα τελευταία χρόνια, ο χάρτης της ψυχαγωγίας της Αθήνας έχει αλλάξει κατά πολύ και φυσικά, σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε και η εμφάνιση στην πόλη, ενός από τα μεγαλύτερα θέατρα, που δεν είναι άλλο από το Pantheon. Φέτος, ύστερα από την καταιγιστική επιτυχία του Nine, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Μάρω Κοντού και η Κατερίνα Λέχου, ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό του μερικές ακόμα στιγμές μεγάλης ψυχαγωγίας, με το έργο Βίκτωρ Βικτόρια, που θα ανέβει στη σκηνή του σε λίγες μόλις μέρες. Το κλασικό και αγαπημένο μιούζικαλ θα κάνει το ξεκίνημά του σύντομα και αναμένεται να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού. Αρκετά χρόνια ύστερα από την τελευταία προβολή του στην Ελλάδα, το Βίκτωρ Βικτόρια επιστρέφει για τρίτη συνολικά φορά στη χώρα μας. Βίκτωρ Βικτόρια Pantheon αναμένεται να μας συναρπάσουν για τα καλά τους επόμενους μήνες. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα και πιο επιτυχημένα μιούζικαλ παγκοσμίως, με το σενάριο να είναι δια χειρός του Blake Edwards. Το έργο προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1982, ενώ έκτοτε έχει ανέβει αναρίθμητες φορές στο θεατρικό σανίδι, ανάμεσα σε αυτές φυσικά και εκείνες στην πασίγνωστη σκηνή του Broadway. Στην χώρα μας, προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1983, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σήμερα, εν έτει 2016, θα δούμε την Εβελίνα Παπούλια στον αντίστοιχο ρόλο, ενώ το καστ θα συμπληρώνουν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Θεοδώρα Τζήμου, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο Γιώργος Σουξές, ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Ιάσονας Μανδηλάς, ο Παναγιώτης Μαλικούρτης, ο Πέτρος Ιωάννου και ο Άρης Πλασκασοβίτης. Μία άκρως ενδιαφέρουσα ομάδα, με επικεφαλής της τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου.

ΒΙΚΤΩΡ ΒΙΚΤΟΡΙΑ • ΥΠΟΘΕΣΗ • PANTHEON 2016

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται στο Παρίσι της δεκαετίας του ’30. Εκεί, ζει μια φτωχή καλλιτέχνιδα, η Βικτόρια Γκραντ (Εβελίνα Παπούλια), που ύστερα από την παρότρυνση του ομοφυλόφιλου φίλου της Τόντι (Γιάννης Ζουγανέλης), αποφασίζει να αλλάξει πρόσωπο και να γίνει ο κόμης Βίκτωρ. Έτσι, με το νέο της πρόσωπο ακολουθεί μία λαμπερή πορεία επιτυχίας, κάνοντας παραστάσεις, στις οποίες υποδύεται… τη γυναίκα. Όταν όλα φαίνεται πως όλα έχουν φτιάξει πλέον για τη Βικτόρια, ο έρωτας στο πρόσωπο ενός Αμερικανού γκάνγκστερ (Γιάννης Στάνκογλου) θα της χτυπήσει την πόρτα, και κάπως έτσι, ξεκινούν και πάλι τα προβλήματα για εκείνη. Την σκηνοθεσία του μιούζικαλ, υπογράφει ο δεξιοτέχνης του είδους, Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, ενώ τα κείμενα επιμελείται η πολυτάλαντη, Μυρτώ Κοντοβά. Όταν μερικά από τα κορυφαία ονόματα του είδους τους συνεργάζονται, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακό.

PANTHEON 2016

Στεγαζόμενο κοντά στο κέντρο της πόλης, για την ακρίβεια στην οδό Πειραιώς 166, το θέατρο Pantheon αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους χώρους πολιτισμού της πόλης της Αθήνας. Με 1.600 θέσεις περίπου και αποτελούμενο εξ ολοκλήρου από γυαλί και μέταλλο, το Pantheon είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σύγχρονα και εντυπωσιακά θέατρα της πόλης. Η μεγάλη χωρητικότητά του του επιτρέπει να φιλοξενεί στη σκηνή του μερικές από τις μεγαλύτερες παραγωγές που βλέπουμε στην Ελλάδα. Τα δύο τελευταία χρόνια, που υπάρχει στην πόλη, έχουμε παρακολουθήσει μεταξύ άλλων, τις παραγωγές, «Σιρανό ντε Μπερζεράκ», «Οι καμπάνες του Edelweiss», «Nine» και «Ηρακλής, οι 12 άθλοι». Και τώρα, θα απολαύσουμε σύντομα και το μοναδικό, Βίκτωρ Βικτόρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα ΒΙΚΤΩΡ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...