Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Θα έχουμε θύματα»

Να αποσυρθούν όλες οι δυνάμεις των ΜΑΤ ζητεί ο δήμαρχος Κω

Να αποσυρθούν όλες οι δυνάμεις των ΜΑΤ ζητεί ο δήμαρχος Κω

«Βράζει» η Κως τα τελευταία 24ωρα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη δημιουργία hot spot στο παλιό στρατόπεδο του χωριού Πύλι. Κάτοικοι της περιοχής, που αντιδρούν στην κατασκευή χώρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, άναψαν φωτιές και έστησαν οδοφράγματα για να εμποδίσουν τη διέλευση οχημάτων προς το στρατόπεδο.

«Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις» ανέφερε σε επιστολή του o δήμαρχος του νησιού Γιώργος Κυρίτσης, απευθύνοντας έκκληση προς τον πρωθυπουργό να αποσυρθούν οι δυνάμεις των ΜΑΤ!
Εξάλλου, σημειώθηκαν και μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε πολίτες και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που απάντησαν με χημικά και εφόδους (με τα κλομπ) εναντίον των διαμαρτυρομένων, οι οποίοι εκσφενδόνιζαν πέτρες και καδρόνια. Από τις οδομαχίες τραυματίστηκαν δύο κάτοικοι και ένας άνδρας των ΜΑΤ, ενώ μία δημοσιογράφος τοπικού μέσου υποστήριξε ότι αστυνομικοί την απώθησαν με τις ασπίδες τους και της επιτέθηκαν φραστικά.

Συμπεριφορά

Αλγεινή εντύπωση, πάντως, έχει προκαλέσει η συμπεριφορά ανδρών των ΜΑΤ, οι οποίοι -όπως φαίνεται και σε βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο- απειλούν τους κατοίκους χρησιμοποιώντας εναντίον τους χυδαίες εκφράσεις, ενώ ορισμένοι «ξεσπούν» με τα κλομπ τους πάνω σε σταθμευμένα οχήματα και μηχανάκια! Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε χθες Ενορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα.

Στο μεταξύ κάτοικοι του νησιού πραγματοποίησαν και πορεία καταλήγοντας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Στη διαδρομή οι διαδηλωτές «διασταυρώθηκαν» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό, τον οποίον κράτησαν για λίγη ώρα «όμηρο» μέσα σε μια καφετέρια ζητώντας του να παραιτηθεί!

Η ένταση εκτιμάται ότι θα κλιμακωθεί όταν φθάσουν στο νησί οι νταλίκες με τον εξοπλισμό του hot spot. Γι’ αυτόν τον λόγο η Αστυνομία έστειλε χθες το πρωί στην Κω «ενισχύσεις», προσθέτοντας στην υπάρχουσα δύναμη ακόμα τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ από την Αθήνα.
Στο μεταξύ έκρυθμο ήταν το κλίμα και έξω από το πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου», στη Σίνδο, καθώς περίπου 600 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ζήτησαν να σταματήσουν οι εργασίες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...