Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Στο… Σύνταγμα των Βρυξελλών

Κυριακάτικη βόλτα στην Grand Place έκανε ο Ελληνας επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος(

Κυριακάτικη βόλτα στην Grand Place έκανε ο Ελληνας επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος(φωτό). Ο καιρός ήταν σχετικά καλός κι έτσι το ζεύγος Δημήτρη και Βίβιαν Αβραμοπούλου αποφάσισε να περπατήσει στην όμορφη, κλασική πλατεία της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, όπου πλήθος κόσμου έπινε τον καφέ του στα γύρω μαγαζιά. Πολλοί Ελληνες, που είτε ζουν στις Βρυξέλλες είτε βρέθηκαν για λίγο εκεί χθες, σταμάτησαν τον επίτροπο με τη σύζυγό του, τους χαιρέτησαν κι αισθάνθηκαν σαν να ήταν στην… πλατεία Συντάγματος, μια και η Grand Place ήταν γεμάτη Ελληνες. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, από την πλευρά του, ακόμη μία φορά διαπίστωσε ότι δεν μπορεί πουθενά να περάσει απαρατήρητος. Ούτε καν στο εξωτερικό!

(!)
Πολλοί λένε ότι είναι (κρυφή) στενή συγγενής του Βασίλη Λεβέντη. Ο λόγος για την καλλιτέχνιδα Λούλα Λεβέντη (φωτό), η οποία σχεδιάζει και δημιουργεί φουλάρια, με το περιβάλλον της να λέει ότι είναι η άγνωστη ανιψιά του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Κάλλιστα όμως θα μπορούσε να υπάρχει κι άλλος συσχετισμός, αφού για τα ωραία μαντίλια της εμπνέεται από την κλασική αρχαιότητα, για την οποία, όπως είναι γνωστό, έχει ιδιαίτερη αγάπη και ο Βασίλης Λεβέντης.

e 5foularia img 0062

Μάλιστα η ίδια, αναφορικά με τις stylish δημιουργίες της, έχει δηλώσει: « Τα μαντίλια είναι μια προσπάθεια να συναντηθούν μια σειρά από προσωπικά ερεθίσματα που αντλούν το θέμα τους από την παγκόσμια μυθολογία, ιστορικές αναφορές, λαϊκή κουλτούρα και πολλές εκφάνσεις αυτής, μέσα σε ένα περιβάλλον που να τα “ενοποιεί” και να αφηγείται μια νέα ιστορία γι’ αυτά».

Η Χαρούλα στη Βουλή

Εξειδίκευση στα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών φαίνεται να αποκτά το Ποτάμι. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Χάρις Αλεξίου (φωτό) βρέθηκε προ ημερών στο Κοινοβούλιο ξεσηκώνοντας θύελλα σχολίων αναφορικά με το αν η δημοφιλής καλλιτέχνιδα αποφάσισε να εισέλθει στην πολιτική. Η ίδια μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου συναντήθηκε με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Μόνο που η πρόθεσή της να ασχοληθεί με την πολιτική παραμένει ζητούμενο, αφού δεν απάντησε ξεκάθαρα στη σχετική ερώτηση. Οι υπάλληλοι που είδαν τους καλλιτέχνες στη Βουλή έσπευσαν να τους χαιρετήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ενας στοργικός πατέρας

sel 8 9 boutsisΜπορεί ο Νίκος Βούτσης  να είναι διαρκώς στο τρέξιμο ασκώντας τα καθήκοντά του ως προέδρου της Βουλής, όμως φροντίζει να είναι και καλός πατέρας. Είναι εκείνος -και όχι η σύζυγός του- που ξυπνάει πολύ πρωί, σχεδόν στις 6.30 τα χαράματα, για να φτιάξει το πρωινό των δύο παιδιών, ηλικίας 8 και 12 ετών. Ο Νίκος Βούτσης, αφού τα ξυπνήσει και ετοιμάσει το πρωινό τους, τα πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο της Νέας Ερυθραίας, που είναι πολύ κοντά στο σπίτι τους. Το οικογενειακό αυτό πρόγραμμα δεν αλλάζει, ακόμη κι όταν οι συνεδριάσεις της Βουλής ολοκληρώνονται τις πρώτες πρωινές ώρες και ο πρόεδρος επιστρέφει σπίτι του κατάκοπος. Οταν λοιπόν εκπληρώσει τις πρωινές οικογενειακές υποχρεώσεις του, φεύγει ήσυχος για τη Βουλή, στις 8.30 το πρωί. Η τυχερή σύζυγος ξυπνάει αμέσως μετά για το γραφείο τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...