Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Θα γίνουν πίστες τα μπλόκα

Αγανακτισμένη με τα μέτρα λιτότητας η εκρηκτική Μάιρα Ψιλοπούλου, η οποία (λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο single της «Μη λες πολλά») δηλώνει έτοιμη να συνδράμει με τον δικό της τρόπο στις κινητοποιήσεις

Ετοιμη να κατέβει στα μπλόκα των αγροτών για να τους συμπαρασταθεί τραγουδώντας είναι η Μάιρα Ψιλοπούλου. Λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του νέου single της «Μη λες πολλά», η σέξι τραγουδίστρια έκανε το αντίθετο από αυτό που λέει ο τίτλος του: άνοιξε την καρδιά της στην «Espresso», λέγοντας πολλά και ενδιαφέροντα τόσο για την πολιτική όσο και για τον έρωτα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ 

f3q5tqw3t«Συμφωνώ με τις ακραίες κινητοποιήσεις των αγροτών, όπως και όλων των άλλων κλάδων που θίγονται από τα απάνθρωπα μέτρα λιτότητας που σκοπεύουν να επιβάλλουν για ακόμη μία φορά οι κυβερνώντες» λέει η Μάιρα. Και συνεχίζει: «Πρέπει να ξεσηκωθούν όλοι οι Ελληνες. Οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε σε αυτό που συμβαίνει. Πλέον δουλεύουμε για να πληρώνουμε φόρους και λογαριασμούς. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Η ίδια τάσσεται στο πλευρό των αγροτών και δηλώνει πρόθυμη να πάει στα μπλόκα και να πει κι ένα τραγούδι. «Εχει περάσει από το μυαλό μου η ιδέα να το κάνω, ειλικρινά. Σκέφτομαι να πάω να τραγουδήσω στα μπλόκα για συμπαράσταση στους αγρότες» αναφέρει και συμπληρώνει ότι είναι σε θέση να γνωρίζει πως περνούν δύσκολα και οι αυτοκινητιστές.

«Τυχαίνει να νοικιάζω ταξί σε οδηγούς και ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν βγαίνουν οικονομικά. Βρίσκονται όλη τη μέρα στο τιμόνι και επιστρέφουν σπίτι τους έχοντας βγάλει μεροκάματο 10 ευρώ».

Η Μάιρα, πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, έχει έτοιμο το νέο τραγούδι της, που είναι ερωτικό, χορευτικό και πολύ ξεσηκωτικό.

Μουσική

«Λέγεται “Μη λες πολλά”, θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και είναι πιο μοντέρνο σε σχέση με αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν, έχει ποπ αισθητική και έθνικ στοιχεία. Θεωρώ ότι θα με οδηγήσει σε νέα μουσικά μονοπάτια. Για τη δημιουργία του συνέβαλαν αξιόλογοι συντελεστές. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Χρήστος Αναστασίου, την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Διονύσης Σταματόπουλος και στα φωνητικά ήταν τιμή μου να έχω τη γνωστή τραγουδίστρια Ελενα Πατρόκλου, η οποία είναι και καθηγήτριά μου στη φωνητική. Στο κομμάτι συμμετέχει ο ράπερ Ρεστέλιος, την προώθηση και τη διαχείρισή του έχει αναλάβει ο Παύλος Χριστοδούλου και η παραγωγή του φέρει την υπογραφή του Μιλτιάδη Λογοθέτη. Τέλος, τη φωτογράφηση για το CD single έκανε ο Πάνης Γεωργακόπουλος» λέει η Μάιρα Ψιλοπούλου, που φροντίζει να μην ξεχνάει ποτέ κανέναν συνεργάτη της.

Video clip στο εξωτερικό

Σε λίγο καιρό το τραγούδι «Μη λες πολλά» θα αποκτήσει και βιντεοκλίπ, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Γιώργος Γκαζάνης. «Θα κάνουμε τα γυρίσματα στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Αγγλία και στο Βέλγιο. Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω λεπτομέρειες γι’ αυτό. Θα είναι έκπληξη» υπόσχεται η γνωστή τραγουδίστρια.

Οσο για τα προσωπικά της; «Είμαι πολύ ερωτευμένη αυτή την εποχή, αλλά ούτε γι’ αυτό μπορώ να πω πολλά. Προσπαθώ όσο γίνεται να κρατώ τις ιδιωτικές στιγμές μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο που μπορώ να εξομολογηθώ είναι ότι αυτός ο άντρας με κατέκτησε γιατί από την αρχή της γνωριμίας μας πίστεψε σε μένα και με θαύμασε. Είμαστε μαζί και μου δίνει δύναμη να προχωρήσω στη δουλειά μου, με εμπιστεύεται χωρίς ζήλιες και με κάνει να νιώθω ασφάλεια».

Αυτή την εποχή η Μάιρα Ψιλοπούλου έχει προγραμματισμένα αρκετά live στην Αθήνα και την περιφέρεια, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματίες, καθώς -όπως μας εκμυστηρεύτηκε- οι προτάσεις για εμφανίσεις σε πρωτοκλασάτα μαγαζιά πέφτουν… βροχή.

«Απόβαση» των αγροτών στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ τους • Διαβάστε το εδώ 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...