Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΛΕΩΝ: Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά, γιατί θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν.

ΚΡΙΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο σας και μοιραστείτε τον χρόνο και τις εμπειρίες σας για να αποκτήσετε περισσότερα ενδιαφέροντα. Δείξτε όση υπομονή μπορείτε και μη θεωρείτε τίποτα από όσα γίνονται ή βλέπετε δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στον σύντροφό σας τη στήριξη και τη βοήθεια που περιμένει από εσάς, τώρα που έχει ανάγκη να νιώσει ότι ενδιαφέρεστε για αυτόν. Μπορεί να θέλετε να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν πιέζεστε οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να νιώσετε ασφάλεια στον τομέα της εργασίας σας απαιτείται να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες. Μη δώσετε συνέχεια στην κακή συμπεριφορά ενός φίλου σας που περνάει άσχημη περίοδο στη ζωή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον. Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Κάντε αλλαγές μέσα στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά, γιατί θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν. Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μην τα φορτώνεστε όλα εσείς. Αν θέλετε να πετύχετε, χρησιμοποιήστε τον λόγο σας αλλά και τη διαίσθησή σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να κερδίστε τις καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό χώρο σας επιδεικνύοντας ψυχραιμία και προχωρώντας σε λογικές κινήσεις. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανωθείτε για να μην έχετε άγχος και για να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες που δεν σας αφήνουν να χαρείτε. Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας προκαλέσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα και γεμίζετε τις μπαταρίες σας αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε δρόμους που θα σας προτείνουν και θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοσή σας στον επαγγελματικό τομέα. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη σχεδιάζετε. Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να προβείτε στις αλλαγές που χρειάζεστε προκειμένου να νιώσετε ικανοποιημένοι και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των ατόμων γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκτός από το να στηρίζεστε σε όνειρα, σκεφτείτε τη σχέση σας και ανακαλύψτε πού σας οδηγεί η κοινή πορεία σας. Για να καταλάβετε τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι δώστε σημασία στα σημάδια που υπάρχουν γύρω σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...