Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Αναψε φωτιές το τσιφτετέλι της Τραϊάνας

Το κορίτσι της «Espresso» έκλεψε την παράσταση με τον καυτό χορό του στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στον Alpha και κατάφερε να γίνει viral και hashtag μέσα σε χρόνο ρεκόρ

Το κορίτσι της «Espresso» έκλεψε την παράσταση με τον καυτό χορό του στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στον Alpha και κατάφερε να γίνει viral και hashtag μέσα σε χρόνο ρεκόρ

Αϊντε, κάντε όλοι στην μπάντα, να βγει να χορέψει… η Σαλονικιά! Αϊντε, κάντε της λεζάντα τη βραδιά να κλέψει η Τραϊάνα Ανανία.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

1 312Το διαχρονικό τσιφτετέλι του Στράτου Διονυσίου, που ερμήνευσε το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στον Alpha ο γιος του αξέχαστου τραγουδιστή Αγγελος Διονυσίου έκανε την 26χρονη ηθοποιό από τη Θεσσαλονίκη να σηκωθεί από τη θέση της και να… αφεθεί στη μελωδία.

Ο χορός της Τραϊάνας, την οποία βλέπουμε φέτος στους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1 στον ρόλο της ραδιούργας Ιριδας, έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ. Το λίκνισμά της, η κολλητή καφέ φόρμα που διέγραφε το καλλίγραμμο κορμί της δεν ξεσήκωσαν μόνο τους παρευρισκομένους στο πλατό της εκπομπής, αλλά και πολλούς άλλους σε όλη την Ελλάδα.

Χάρη στο τσιφτετέλι της, το όνομα Τραϊάνα Ανανία έγινε δημοφιλές hashtag και πρωταγωνίστησε σε μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον 20.000 χρήστες του διαδικτύου έκαναν κλικ στο όνομά της τα τελευταία 24ωρα, στις μηχανές αναζήτησης, με αποτέλεσμα να 3 93οδηγηθούν στο site της «Espresso» (www.espressonews.gr), το οποίο την είχε φιλοξενήσει στη δημοφιλή στήλη «Espresso girl» της σελίδας 3.

«Ξαφνιάστηκα με όλο αυτό που ακολούθησε της προβολής του επεισοδίου της εκπομπής “Στην υγεία μας, ρε παιδιά”. Δεν το περίμενα. Μου φάνηκε, πάντως, πολύ χαριτωμένο που ένας χορός προσέλκυσε τόσο πολύ το ενδιαφέρον. Ενα τσιφτετέλι ήταν μόνο, όχι κάποια μεγάλη ανακάλυψη» σχολίασε η Τραϊάνα σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της.

«Ο “Σαλονικιός” μού θυμίζει έντονα τον παππού μου. Εκείνος άκουγε πολύ Στράτο Διονυσίου» συνέχισε. Τα σχόλια που άκουσε εκ των υστέρων για το τσιφτετέλι της ήταν πολλά. «Μου έκανε εντύπωση που ο κόσμος μπόρεσε να διακρίνει ότι στην πραγματικότητα είμαι διαφορετική από τον ρόλο που υποδύομαι στους “Συμμαθητές”. Δεν άκουσα από κανέναν ότι είδε κάτι έκφυλο στον τρόπο που χόρεψα. Αυτά τα τραγούδια είναι μια ολόκληρη ιστορία και ο τρόπος που τα προσεγγίζει κανείς πρέπει να είναι προσεκτικός. Μου άρεσε που ο κόσμος ένιωσε την ανάγκη μου να… μπλεχτώ με τις νότες. Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι γινόταν γύρω μου. Απλά αφέθηκα στον ήχο του μπουζουκιού».

Από το μπαλέτο στο Gay Pride

2 223Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, η Τραϊάνα πήρε το όνομά της από τη Βεροιώτισσα γιαγιά της. Η επαφή της με το θέαμα ξεκίνησε όταν ήταν μικρή, μέσα από το 4 39μπαλέτο. Τελειώνοντας το Λύκειο, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου. Οταν, όμως, μετακόμισε στην Αθήνα, γράφτηκε στη Δραματική Σχολή Ιασμος, βάζοντας στην άκρη τις προηγούμενες σπουδές της. «Πρώτα μπήκα στο θέατρο ως χορεύτρια και μετά πέρασα στο κομμάτι της υποκριτικής» μας πληροφόρησε η ίδια.

Στο βιογραφικό της υπάρχουν συνεργασίες με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «Οθέλλος», τους Δημήτρη Λιγνάδη και Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Αμαντέους», αλλά και πρόσφατα με τον Κώστα Γάκη στο «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας».

Εκτός από την υποκριτική, η Τραϊάνα ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι, συμμετέχοντας κατά διαστήματα σε μουσικά σχήματα. Το 2008 ανέβηκε σε άρμα του Gay Pride της Αθήνας και τραγούδησε το «Like a prayer» της Madonna. Επίσης, γράφει και τραγούδια. Μάλιστα, το πρώτο από αυτά το… είδε πρώτα στον ύπνο της και, μόλις ξύπνησε, το ηχογράφησε στο κινητό της!

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...