Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Σαμποτάζ» στο κρεβάτι!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ψηλοτάκουνα, η γρήγορη απώλεια βάρους και τα ριάλιτι έχουν αρνητική επίδραση στη σεξουαλική ζωή

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ψηλοτάκουνα, η γρήγορη απώλεια βάρους και τα ριάλιτι έχουν αρνητική επίδραση στη σεξουαλική ζωή

Τι κοινό έχουν τα ριάλιτι, τα ψηλοτάκουνα και η δίαιτα; Μπορούν και τα τρία να επιδράσουν αρνητικά στη σεξουαλική μας ζωή.

Παράγοντες που δύσκολα περνούν από το μυαλό μας έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι σαμποτάρουν τη λίμπιντο, επιδρώντας είτε στις ορμόνες είτε στην ψυχολογία, ακόμα και στην ίδια την ανατομία!

Για παράδειγμα, η γρήγορη απώλεια βάρους στρεσάρει το σώμα, με αποτέλεσμα αυτό να εκκρίνει την ορμόνη προλακτίνη, η οποία καταστέλλει τη σεξουαλική όρεξη. Οσο για τα τακούνια, αν και θεωρούνται απαραίτητο αξεσουάρ της σέξι «πανοπλίας» κάθε γυναίκας, δεν είναι πάντα έξυπνη επιλογή για καλή σεξουαλική ζωή.

Σύμφωνα με τη γυναικολόγο Ιντεν Φρόμπεργκ από τη Νέα Υόρκη, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια προκαλούν τη σύσφιξη των μυών του πυελικού εδάφους στην προσπάθεια ισορροπίας. Οταν αυτοί οι μύες συσφίγγονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, εμποδίζουν τη σωστή μετάδοση των μηνυμάτων στο νευρικό σύστημα των αναπαραγωγικών οργάνων και του ευερέθιστου ιστού τους. «Εχει αναφερθεί βελτίωση στον οργασμό γυναικών ασθενών μου που έχουν βγάλει τα τακούνια από τη ζωή τους» δηλώνει η δρ Φρόμπεργκ.

Λιγότερες παρτενέρ

Οσο για την τηλεόραση, έρευνα του 2006 σε 523 ζευγάρια Ιταλών έδειξε ότι η ύπαρξη τηλεόρασης στην κρεβατοκάμαρα μειώνει τις φορές που συνευρίσκονται σεξουαλικά κατά 50%. Μάλιστα, συγκεκριμένα προγράμματα, όπως βίαιες ταινίες και ριάλιτι, αποδείχθηκε ότι επιδρούν πιο αρνητικά από τα υπόλοιπα στο πάθος.

Και η βουλωμένη μύτη όμως ή η κακή όσφρηση γενικότερα σίγουρα δεν βοηθάει. Ερευνα του 2012 από το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία έδειξε ότι οι άντρες που δεν είχαν αίσθηση της όσφρησης είχαν σημαντικά λιγότερες σεξουαλικές παρτενέρ σε σύγκριση με άντρες που μυρίζουν κανονικά. Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι οι γυναίκες που δεν είχαν όσφρηση έδειχναν λιγότερο ασφαλείς στις σχέσεις τους. Αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι όταν δεν υπάρχει όσφρηση, δεν αναγνωρίζονται οι φερομόνες, οι ορμόνες που αποτελούν μηνύματα ζευγαρώματος και αναδίδονται από το σώμα του ερωτικού συντρόφου μέσω του ιδρώτα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...