Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στον σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην αδιαφορείτε γι’ αυτόν.

ΚΡΙΟΣ: Απολαύστε τη ζωή σας κοντά σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Μη δημιουργείτε προβλήματα στη συναισθηματική σας ζωή με αντιζηλίες. Σταματήστε να αγχώνεστε, αν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση.

ΤΑΥΡΟΣ: Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά, όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά, δεν κερδίζετε τίποτα. Λειτουργήστε με βάση τη λογική και την αποδοχή κάποιων γεγονότων, χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας, που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και αποφασίστε να δουλέψετε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν, όση προσπάθεια κι αν γίνει από μέρους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας, όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα, αλλά και για να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα. Αν οι άλλοι σάς καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλώς σταματήστε να τους το επιτρέπετε.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, πριν βρεθείτε εκτεθειμένοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν πιο πολλά προβλήματα από εσάς είναι ανούσιο. Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσες αξίες δεν σας αντιπροσωπεύουν βγάλτε τις από τη ζωή σας. Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Μη βγάζετε συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων που επιδιώκουν να τα μάθετε.

ΖΥΓΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε τη στάση σας απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν κόπο δίνοντας μικρό όφελος. Μην το βάζετε κάτω, αν οι προσπάθειες να πείσετε κάποιον συνεργάτη σας αποδειχθούν άκαρπες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οταν απρόσμενα γεγονότα εισβάλλουν στη ζωή σας, καλλιεργήστε την υπομονή και την ευελιξία σας, πιστεύοντας παράλληλα στις ικανότητές σας. Ισχυροποιήστε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν για να αποδώσουν στο μέλλον τα μέγιστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε την προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να διορθώσετε λάθη που κάνατε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σχέση σας με τον σύντροφό σας γίνεται πολύπλοκη και μπερδεύεται με τις φιλικές σχέσεις σας, γεμίζοντάς σας διλήμματα και βάζοντάς σας σε ανόητες συγκρίσεις. Εκφράστε ό,τι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στον σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην αδιαφορείτε γι’ αυτόν. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας για να έχετε πρακτικές λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω κι αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας. Αισθανθείτε πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα που ίσως έρθουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ