Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

«Ξύρισαν» τον φετιχιστή παπά

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποφάσισε τον αποσχηματισμό του π. Γεώργιου Πασσιά, μετά τις αποκαλύψεις για την ερωτική δράση του

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποφάσισε τον αποσχηματισμό του π. Γεώργιου Πασσιά, μετά τις αποκαλύψεις για την ερωτική δράση του

Ο παράνομος έρωτας στοίχισε ακριβά -όπως αναμενόταν άλλωστε- στον πατέρα Γεώργιο Πασσιά, ο οποίος δεν ανήκει πλέον στο Σώμα της Εκκλησίας, ύστερα από απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο φετιχιστής παπάς, όπως τον αποκαλούσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αποσχηματίστηκε ύστερα από σχετική εισήγηση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, κάτι που μάλλον ήταν μονόδρομος, αφού οι επαφές του με την ερωμένη του Εθελ Μπουζάλας δεν 1 313άφηναν περιθώρια επιείκειας. Η απόφαση της Συνόδου του Πατριαρχείου ήταν ομόφωνη. Ετσι ο 67χρονος απομακρύνθηκε οριστικά από κάθε ιερατικό του καθήκον.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο άλλωστε, όταν αποκάλυψε τη δράση του Πασσιά ο ίδιος ο σύζυγος της ερωμένης, η Αρχιεπισκοπή τον είχε θέσει σε διαθεσιμότητα και είχε ζητήσει τον αποσχηματισμό του. Οι καταγγελίες δεν ήταν μόνον σοβαρές, είχαν και αποδείξεις, καθώς ο ερωτιάρης ιερέας κατέγραφε σε βίντεο, ό,τι έκανε με την 45χρονη Περουβιανή, την οποία μάλιστα είχε βαφτίσει, όταν εκείνη θέλησε να παντρευτεί τον ομογενή σύζυγό της.

Βέβαια, η «μπάλα» πήρε και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού του Αγίου Σπυρίδωνα, που βρίσκεται στο Μανχάταν, καθώς αποφασίστηκε η αντικατάσταση των μελών του. Και αυτό όχι επειδή υπήρχε οποιαδήποτε ένδειξη συνενοχής, αλλά επειδή -όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αρχιεπισκοπή- κρίθηκε σωστό να γίνει ανανέωση. Μια τέτοια κίνηση συμβάλλει, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του εκκλησιάσματος, που σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη της δράσης του Πασσιά.

Εκτός του απατημένου συζύγου (και εν συνεχεία της ηγεσίας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής), τις kinky συναντήσεις του 67χρονου ιερέα με την 45χρονη ερωμένη και προστατευόμενή του πληροφορήθηκε η κοινή γνώμη όταν η εφημερίδα «New York Post» ανέδειξε το θέμα, αρχικά με πληροφορίες και φωτογραφίες και στη συνέχεια με σκηνές από τα βίντεο που κρατούσε το ζευγάρι.

Μεταξύ άλλων, ο Γεώργιος Πασσιάς λάτρευε το cake crush ή cake sitting, όπως ονομάζεται. Δεν είναι τίποτα άλλο από το αισθησιακό κάθισμα πάνω σ’ ένα κέικ, που εν προκειμένω είχε γεύση μπανάνας.

3 94

Βίντεο

Σε άλλο βίντεο η ερωμένη τρίβει με τις πατούσες της το πρόσωπο του ιερέα, ο οποίος φαίνεται να το απολαμβάνει, ενώ σε ένα τρίτο εκείνος της κάνει στοματικό σεξ, ενώ αυτή φοράει μόνον ένα καλσόν.

Μάλιστα, οι επαφές του παράνομου ζευγαριού δεν είχαν μόνο φετιχιστικές στιγμές. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The National Herald», οδήγησαν και σε κύηση, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η Μπουζάλας. Είπε μάλιστα πως ο Πασσιάς της πρότεινε να κάνει έκτρωση, κάτι το οποίο ο πρώην ιερέας έχει διαψεύσει.

Οσο για το μέλλον του, ο ίδιος δήλωσε από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο ότι σκόπευε να αποσυρθεί από κάθε δημόσια εμφάνιση ή κίνηση και να αφιερώσει την υπόλοιπη ζωή του στην προσευχή, στη νηστεία και την περισυλλογή. Εκτοτε φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη και να διαμένει στο Σικάγο, κοντά στην κόρη του. O Τομ Μπουζάλας, τέλος, είχε δηλώσει πως συγχωρεί τη σύζυγό του και πως εκείνη έπεσε θύμα εκμετάλλευσης.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...