Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Θρυλικές» σειρές κάνουν comeback στην τηλεόραση

«X-Files», «Prison Break» και «Twin Peaks» μεταξύ των σίριαλ που υπόσχονται να καθηλώσουν πάλι το κοινό

Η μία μετά την άλλη επιτυχημένες σειρές του παρελθόντος, οι οποίες «τρέλαναν» τους μετρητές τηλεθέασης με τις επιδόσεις τους, επιστρέφουν στη μικρή οθόνη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ 

Γερασμένοι ήρωες που έκλεψαν την καρδιά των τηλεθεατών έχουν ήδη επιστρέψει στην τηλεόραση, ενώ ακόμη περισσότεροι ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ως πιο ηχηρή θεωρείται η επιστροφή της σειράς «X-Files» στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, με τον 10ο κύκλο, που αποτελείται από έξι επεισόδια. Υστερα από 13 χρόνια απουσίας, ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι ως Φοξ Μόλντερ και η Τζίλιαν Αντερσον ως Ντέινα Σκάλι προσπαθούν ξανά να δώσουν λύση σε ανεξήγητα φαινόμενα, πέφτοντας πάνω σε παγκόσμιες συνωμοσίες. Τα χρόνια πέρασαν για τους δυο πρωταγωνιστές, αυτό όμως φαίνεται ότι αρέσει στους τηλεθεατές, καθώς οι παραγωγοί της σειράς ανακοίνωσαν ότι τα πρώτα δύο επεισόδια παρακολούθησαν περισσότεροι από 20.000.000 τηλεθεατές.

Υπομονή ως το 2017 θα πρέπει να κάνουν οι φανατικοί του «Twin Peaks», που προβλήθηκε πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς δέκτες το 1990 και διήρκεσε δύο σεζόν.

Ιδιοι πρωταγωνιστές

Τη νέα σειρά, που θα προβληθεί από το Showtime, υπογράφουν ξανά ο Ντέιβιντ Λιντς με τον Μαρκ Φροστ και θα έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Λιντς διευκρίνισε ότι δεν θα πρόκειται για νέα αρχή, αλλά για συνέχιση της πλοκής των παλιών επεισοδίων.

Σε αναμονή βρίσκονται και οι λάτρεις της πολυβραβευμένης σειράς «Οικογένεια Γκίλμορ», καθώς έχουν αρχίσει ήδη τα γυρίσματα τεσσάρων επεισοδίων του νέου κύκλου για λογαριασμό του Netflix. fasert 4Η Λόρεν Γκράχαμ και η Αλέξις Μπλέντελ υποδύονται εκ νέου τους ρόλους μητέρας και κόρης, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και η συμμετοχή των βασικότερων ηθοποιών που συμμετείχαν στο καστ από το 2000 έως το 2007. Την επόμενη χρονιά αναμένεται και το «Prison Break» από το δίκτυο Fox. Οπως ανακοινώθηκε, θα δείχνει τι συμβαίνει στους πρωταγωνιστές μετά το φινάλε της σειράς τεσσάρων κύκλων, το 2009.

Ο θρυλικός MacGyver της δεκαετίας του ’80 ετοιμάζεται και αυτός να επιστρέψει, καθώς το κανάλι Cbs παρήγγειλε το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου. Τον ρόλο όμως δεν θα παίξει Ρίτσαρντ Ντιν Αντερσον, καθώς θεωρήθηκε πολύ μεγάλος, αλλά κάποιος 20χρονος, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύπτεται προς το παρόν. Με νέο καστ αλλά αντίστοιχη υπόθεση θα επιστρέψει και το «Full House», που προβαλλόταν από το 1987 έως το 1992. Κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Φεβρουαρίου με τίτλο «Fuller House».

Προσπάθειες για επαναφορά επιτυχημένων σειρών έγιναν τα προηγούμενα χρόνια με αντιφατικά αποτελέσματα. Το «24: Live another day», που προβλήθηκε το 2014 και αποτελούσε συνέχεια του «24», σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ το «Heroes Reborn», που ήταν συνέχεια του «Heroes», μάλλον δεν συγκίνησε τους τηλεθεατές.

Από τις σκοτεινές αίθουσες στη μικρή οθόνη

Οι παραγωγοί των αμερικανικών καναλιών δεν περιορίζονται στο reboot ή στη συνέχεια παλιών επιτυχημένων σειρών. Αντλώντας έμπνευση από κινηματογραφικές ταινίες που κατέγραψαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία δημιουργούν νέες σειρές.

Αυτή τη στιγμή παίζεται στο CBS το «Limitless», που αντλεί έμπνευση από την ομώνυμη ταινία του 2011. Η «Απόλυτη ευφυΐα», όπως ήταν ο τίτλος της ταινίας στα ελληνικά, ήταν ένα θρίλερ δράσης με πρωταγωνιστές τον Μπράντλεϊ Κούπερ, την Αμπι Κόρνις και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Αντίστοιχη επιλογή έκανε το τηλεοπτικό κανάλι NBC, που άρχισε ήδη τις προετοιμασίες για τηλεοπτική σειρά εμπνευσμένη από την ταινία «Cruel Intentions», η οποία άνοιξε τον δρόμο της επιτυχίας στη Ρις Γουίδερσπουν και στον Ράιαν Φίλιπ. Τα «Ερωτικά παιχνίδια» της μικρής οθόνης θα αφορούν τον γιο των δύο πρωταγωνιστών της ταινίας.

Ωστόσο, η πρόσφατη μεταφορά στην τηλεόραση της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ «Minority Report» ήταν μάλλον αποτυχημένη. Το κανάλι Fox σταμάτησε την προβολή της εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....