«Ρατσίστρια» η Μπιγιονσέ!

ΗΠΑ: Ετοιμάζουν διαμαρτυρία με αφορμή το επίμαχο σόου στο Super Bowl

Τα χορευτικά της Μπιγιονσέ συνήθως προκαλούν στους άνδρες αυξημένο ενδιαφέρον και υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Μετά το βαριάς σημειολογίας χορευτικό της στο Super Βowl όμως, μέσω του οποίου ήθελε να περάσει μήνυμα κατά της αστυνομικής βίας σε βάρος των μαύρων, η Μπιγιονσέ θα προκαλέσει και μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

«Πιστεύω πως είναι εξοργιστικό ότι χρησιμοποίησε αυτήν την εκδήλωση ως ευκαιρία για να επιτεθεί στους αστυνομικούς, ανθρώπους που την προστατεύουν και μας προστατεύουν» δήλωσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι. Ο γερουσιαστής Πίτερ Κινγκ υποστήριξε, δε, ότι η Αμερικανική Εθνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα έπρεπε να έχει ακυρώσει την εμφάνισή της. «Βρήκα όλο το σόου απαράδεκτο! Εκθείαζε τους Μαύρους Πάνθηρες, μια τρομοκρατική οργάνωση που είχε σκοτώσει αστυνομικούς τις δεκαετίες του ’60 και του ’70» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ηδη υπάρχει κάλεσμα για διαμαρτυρία κατά του σόου της Μπιγιονσέ την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, έξω από τα κεντρικά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη Νέα Υόρκη.

«Αισθανθήκατε προσβεβλημένος ως Αμερικανός από το ρατσιστικό σόου της Μπιγιονσέ στο Super Βowl; Συμφωνείτε ότι ήταν ένα χαστούκι για τις δυνάμεις επιβολής του νόμου; Συμφωνείτε ότι οι Μαύροι Πάνθηρες ήταν/είναι μια ομάδα που προωθεί το μίσος και δεν θα πρέπει να δοξάζεται; Ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί. Ας πούμε στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ότι δεν θέλουμε κηρύγματα μίσους και ρατσισμού στο Super Βowl ποτέ πια» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Event Brite.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.