Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εκβίαζαν ανήλικη για να κάνει όργια

Εφιάλτης για 17χρονη μαθήτρια που καταγγέλλει ότι δίδυμα αδέλφια και ένας φίλος τους την ανάγκαζαν να υποκύπτει στις ορέξεις τους για να μην ανεβάσουν ροζ βίντεο στο facebook

Σε «εργαλείο» του σεξ είχαν μετατρέψει μια 17χρονη ένας μεγαλύτερος μαθητής του ίδιου σχολείου στη Λευκωσία και ο δίδυμος αδελφός του μαζί με έναν φίλο τους, εκβιάζοντάς την με βίντεο στα οποία φαινόταν η ίδια να επιδίδεται σε στοματικό σεξ. Ετσι, όπως κατήγγειλε η ανήλικη, την ανάγκαζαν να συμμετέχει σε όργια!

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η ανατριχιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η 17χρονη εξομολογήθηκε στην καθηγήτριά της ότι δεν άντεχε άλλο να υποκύπτει στις ορέξεις των τριών αγοριών και πέρασαν μαζί το κατώφλι της Ασφάλειας Λευκωσίας, όπου κατήγγειλε την σεξουαλική κακοποίησή της. Η μαθήτρια της Β’ λυκείου περιέγραψε με λυγμούς ενώπιον των αστυνομικών τον εφιάλτη που βίωνε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, όλα άρχισαν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η 17χρονη άρχισε να συνομιλεί μέσω facebook με έναν από τους διδύμους μαθητές της Γ’ λυκείου. Λίγες ημέρες αργότερα ο 18χρονος τής ζήτησε ραντεβού κι εκείνη δέχτηκε, καθώς τον είχε ερωτευτεί. Οπως αποκάλυψε η ίδια, στο πρώτο ραντεβού έκανε με τη θέλησή της στοματικό σεξ στον 18χρονο. Ομως ο νεαρός κατέγραψε με το κινητό του την πράξη και στη συνέχεια άρχισε να την εκβιάζει, όπως ισχυρίζεται η ίδια. Στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι ο 18χρονος την υποχρέωσε να κάνει στοματικό έρωτα και στον δίδυμο αδελφό του απειλώντας την πως αν αρνιόταν, θα την έκανε ρεζίλι στο σχολείο με το επίμαχο βίντεο.

Επαφή με τον «κολλητό» της

Μάλιστα η 17χρονη κατέθεσε ότι την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να γονατίσει μπροστά στον αδελφό του, ενώ ταυτόχρονα τη βιντεοσκοπούσε! Λίγες μέρες αργότερα τα δύο αδέλφια φέρεται ότι την υποχρέωσαν να πάει σε ακόμη ένα ραντεβού, στο οποίο όμως έφεραν και έναν φίλο τους!

Με την ίδια μέθοδο των απειλών την ανάγκασαν να έχει ανάλογη επαφή και με τον «κολλητό» τους, ενώ σε άλλη συνάντηση η παρέα των αγοριών με την απειλή ανάρτησης των βίντεο στο facebook ανάγκασε τη 17χρονη να συμμετάσχει σε όργιο με τους τρεις τους ταυτόχρονα. Η ανήλικη αποκάλυψε ότι οι νεαροί την εξανάγκασαν να κάνει και χρήση ναρκωτικών. Οπως είπε, σε μία από τις συναντήσεις τους ένας από τους διδύμους τής πρόσφερε τσιγάρο που όταν το κάπνισε, άρχισε να ζαλίζεται και βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οταν συνήλθε, ήταν γυμνή!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων πήγαν στο σπίτι των διδύμων και τους πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και τέθηκαν υπό κράτηση, ώσπου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση.

Οι Αρχές αναζητούν τον τρίτο της παρέας. Ολοι κατηγορούνται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, σεξουαλική προαγωγή, διαφθορά γυναίκας με απειλές, άσεμνη επίθεση, επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και παράνομη κατοχή επεξεργασμένης ουσίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...