Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ θα μπορέσετε να το πετύχετε, αρκεί να…

ΚΡΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα που επικρατεί και ξεπεράστε τις ασύμφορες και βλαπτικές προσκολλήσεις σας σε πράγματα και συνήθειες, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία και την εργασία σας. Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για οικονομική ή επαγγελματική ανάκαμψη, χωρίς να είστε αφηρημένοι όταν διαπραγματεύεστε κάτι σημαντικό για το μέλλον σας. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας, που σας σώζει και στα πιο δύσκολα, όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε εγκρατείς και διαλλακτικοί, και αρκεστείτε σε αυτό που μπορείτε να έχετε, καθώς ακόμη υπάρχει στενότητα στα οικονομικά σας και ίσως δεν έχετε τα περιθώρια που χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ θα μπορέσετε να το πετύχετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να μη χάνετε τις ελπίδες σας στο μέλλον, επειδή το παρόν είναι δύσκολο. Εάν υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης από κάποιους, μην πείθεστε τόσο εύκολα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε κάθε ρίσκο τώρα που είναι δύσκολη περίοδος για ανοίγματα και φτιάξτε ένα σταθερό πρόγραμμα, το οποίο θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Για να γλιτώσετε αυτά τα προβλήματα, προσπαθήστε να είστε περισσότερο διπλωμάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνονται κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά ακόμη δεν έχουν διαμορφωθεί πλήρως οι καταστάσεις και πιθανόν να επηρεαστείτε ποικιλοτρόπως από οικονομικά και ψυχολογικά γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια καινούργια αρχή με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αντιμετωπίζοντας λογικά και ψύχραιμα τις καταστάσεις, προτιμώντας τη δράση από τις πολλές σκέψεις, για να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αναλάβετε καινούργιες ευθύνες, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε μακροπρόθεσμα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να διαφωνήσετε με δικούς σας ανθρώπους ή τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερωτικά θα ζήσετε με ένταση, αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε μια γνωριμία ή να αποφύγετε μια ρήξη. Φανείτε συνεργάσιμοι σε λογικές προτάσεις και μη ριψοκινδυνεύσετε για ιδέες άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προνοητικότητα σχετικά με τα οικονομικά σας, καθώς η διάλυση μιας συνεργασίας -επαγγελματικής ή συναισθηματικής- είναι πιθανό να μην αποφευχθεί, αλλά θα είναι για καλό. Φροντίστε να κινηθείτε και να ενεργήσετε καταλλήλως, πριν αλλάξουν οι συνθήκες που τώρα σας ευνοούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να είναι μια μεταβατική περίοδος που σας διευκολύνει στη διευθέτηση των υποθέσεών σας, ωστόσο θα επηρεαστείτε αρκετά από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, δεν πρέπει να παρουσιάζετε τις απόψεις με τρόπο εγωιστικό.

ΙΧΘΥΕΣ: Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες και προσπαθήστε να είστε εγκρατείς, χωρίς να σας πιάνει πανικός, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Η επιτυχία απαιτεί δράση, φαντασία και μείωση της αναποφασιστικότητας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...