Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Χρυσά κουφέτα για Χατζηγιάννη – Τσακίρογλου σε σκηνικό «όνειρο»

Αν και το 2016 είναι δίσεκτο, δεν στερείται εντυπωσιακών γαμήλιων τελετών και δεξιώσεων στους κύκλους της ναυτιλίας και της high society…

Αν και το 2016 είναι δίσεκτο, δεν στερείται εντυπωσιακών γαμήλιων τελετών και δεξιώσεων στους κύκλους της ναυτιλίας και της high society. Λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου επισημοποίησαν τον έρωτά τους δύο πολύ νέα και ερωτευμένα παιδιά, γόνοι γνωστών εφοπλιστικών οικογενειών.

Το προηγούμενο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, ημέρα των γενεθλίων της καλλονής νύφης Βάνιας Χατζηγιάννη, τελέστηκε ο γάμος της με τον Βασίλη Τσακίρογλου στο παρεκκλήσι της έπαυλης Χατζηγιάννη στην Εκάλη.

Στους κήπους της βίλας, που είχαν μετατραπεί σε χολιγουντιανό σκηνικό, με λευκές τέντες και συνθέσεις από εκατοντάδες τριαντάφυλλα, ορχιδέες και μυγδαλιές -από την εξπέρ του είδους Φαίη Βαλλίδη-, δόθηκε η γαμήλια δεξίωση με καλεσμένα τα μεγαλύτερα ονόματα των τονάζ, όπως η grande dame Εριέττα Λάτση, ο δρ Γιάννης Κούστας, ο Αντώνης Κομνηνός, τα ζεύγη Ανδρέα και Αλεξάνδρας Μαρτίνου, Ντίνου Κόκκαλη – Αταλάντης Μαρτίνου, Πόλυ και Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Νίκου Τσάκου – Σήλιας Κριθαριώτη (η οποία είχε δημιουργήσει και το ονειρικό νυφικό της Βάνιας Χατζηγιάννη), Νίκου και Νινέττας Βαφειά, Χάρη και Εμιλυ Βαφειά, οι οικογένειες Ελληνα, Μεταξωτού, Δαλακούρα, Κανελλοπούλου.

Περισσότεροι από τετρακόσιοι καλεσμένοι των οικογενειών Χατζηγιάννη και Τσακίρογλου ευχήθηκαν στους νεονύμφους «βίον ανθόσπαρτον», ενώ στη δεξίωση-υπερπαραγωγή τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος και έγινε χαμός.

Ο Ρέμος ακόμα μία φορά, όπως είχε συμβεί και στον γάμο του Νικόλα Μαρτίνου με την Ελένη Προκοπίου, επιδόθηκε σε «αγώνα ταχύτητας» για να προλάβει το πρόγραμμα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται και την έξτρα εμφάνισή του στον γάμο της Εκάλης.

Στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα πάντως θριάμβευσε η χρυσή νεολαία με «αρχηγούς» τα τέσσερα μικρότερα αδέρφια της νύφης, όταν στα ντεκ έπαιξε μουσική ο γνωστός dj Γιάννης Σαρτζετάκης που ξεσήκωσε τους προσκεκλημένους.

Θερμή παράκληση της low profi le εφοπλιστικής οικογένειας ήταν να μην ανεβάσουν οι καλεσμένοι φωτογραφίες από τον ονειρικό γάμο στα social media. Οσο για τους υπόλοιπους κοσμικούς γάμους της χρονιάς, ετοιμάζονται το καλοκαίρι σε Πόρτο Χέλι και Μύκονο.

Στο νησί των ανέμων με καλεσμένους από όλο τον κόσμο θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο γιος της Ντόρας Θεοδώρου και του Αιγύπτιου billionaire Χαμίντ ελ Σιάτι, Καρίμ με την καλλονή της Victoria’s Secret Αννα Μπεατρίς Μπάρος. Τον δεύτερο γάμο του θα τελέσει στο Πόρτο Χέλι ο 56χρονος εφοπλιστής Νίκος Λυκιαρδόπουλος με την Κατερίνα Κατώπη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...