Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Στις φλόγες η μισή Ελλάδα!

Η χθεσινή ημέρα ήταν αναμφίβολα η πιο δύσκολη του...

Η Κάλλας «γκουρού» μαμαδίστικης κουζίνας!

Η καλύτερη σπιτική κουζίνα της Αθήνας με την αύρα...

Ιπτάμενα μπουκάλια σε πανηγύρι με την Τσαμπά

Αντί να γλεντούν με τα τραγούδια της Γωγώς Τσαμπά,...

Τα έκφυλα μηνύματα του γυμνασιάρχη στη Σάμο σε ανήλικους μαθητές του

Απέχθεια και οργή προκαλούν τα αρρωστημένα μηνύματα που έστελνε...

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΛΕΩΝ: Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι, για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Φροντίστε να…

ΚΡΙΟΣ: Ματαιώστε ταξίδια που θα σας αλλάξουν πολλές από τις συνήθειές σας. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει, για να βρείτε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας, πριν πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Εάν δεν θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες σε βάρος σας, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το να επιμένετε στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να μην τα βλέπετε όλα μαύρα. Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν είναι σίγουρο ότι η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα.

ΛΕΩΝ: Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι, για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Φροντίστε να μετράτε τα λόγια σας και μην ανοίγεστε σε πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας ή τα διακρίνει έλλειψη επαγγελματισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εμπειρίες που έχετε συλλέξει θα σας δώσουν το έναυσμα για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και να ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση και την αναβάθμιση της ζωής σας σε όλους τους τομείς.

ΖΥΓΟΣ: Σε όλα υπάρχει ένα νόημα, οπότε δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί ακόμη και τα πιο μικρά είναι ικανά να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σας. Φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας και τα κακόβουλα σχόλια να σας αφήνουν αδιάφορους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλέξτε με προσοχή αυτά που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν και παράλληλα φροντίστε να τα ερευνήσετε, για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα. Βγάλτε την τρυφερότητά σας και κάντε την καθημερινότητά σας πιο γλυκιά και πιο συναρπαστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα, για να προωθήσετε τα καινούργια σχέδιά σας. Μην επαναστατείτε επειδή απαιτείται περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα που αφορούν άλλους δεν χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να σας αναλώνουν. Εάν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού χώρου χωρίς να τσακωθείτε. Κάντε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στον σύντροφό σας και ζηλεύετε χωρίς να έχετε αποδείξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αλλάζετε σχέδια, στα οποία έχετε δει πρόοδο, για κάποια άλλα που δεν θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...