Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΛΕΩΝ: Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι, για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Φροντίστε να…

ΚΡΙΟΣ: Ματαιώστε ταξίδια που θα σας αλλάξουν πολλές από τις συνήθειές σας. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει, για να βρείτε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας, πριν πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Εάν δεν θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες σε βάρος σας, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το να επιμένετε στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να μην τα βλέπετε όλα μαύρα. Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν είναι σίγουρο ότι η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα.

ΛΕΩΝ: Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι, για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Φροντίστε να μετράτε τα λόγια σας και μην ανοίγεστε σε πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας ή τα διακρίνει έλλειψη επαγγελματισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εμπειρίες που έχετε συλλέξει θα σας δώσουν το έναυσμα για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και να ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση και την αναβάθμιση της ζωής σας σε όλους τους τομείς.

ΖΥΓΟΣ: Σε όλα υπάρχει ένα νόημα, οπότε δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί ακόμη και τα πιο μικρά είναι ικανά να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σας. Φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας και τα κακόβουλα σχόλια να σας αφήνουν αδιάφορους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλέξτε με προσοχή αυτά που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν και παράλληλα φροντίστε να τα ερευνήσετε, για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα. Βγάλτε την τρυφερότητά σας και κάντε την καθημερινότητά σας πιο γλυκιά και πιο συναρπαστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα, για να προωθήσετε τα καινούργια σχέδιά σας. Μην επαναστατείτε επειδή απαιτείται περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα που αφορούν άλλους δεν χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να σας αναλώνουν. Εάν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού χώρου χωρίς να τσακωθείτε. Κάντε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στον σύντροφό σας και ζηλεύετε χωρίς να έχετε αποδείξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αλλάζετε σχέδια, στα οποία έχετε δει πρόοδο, για κάποια άλλα που δεν θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ