«Αντίο» στον αριστοκράτη Ηλ. Καμμένο

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου και υπουργών η εξόδιος ακολουθία του πατέρα του υπουργού Αμυνας

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου και υπουργών η εξόδιος ακολουθία του πατέρα του υπουργού Αμυνας

Το «τελευταίο αντίο» στον πατέρα του είπε χθες ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο Ηλίας Καμμένος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής, σε ηλικία 90 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο.

Στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν το «παρών» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Ευρωπαίος επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος, ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης, ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής, οι αναπληρωτές υπουργοί Αμυνας Δ. Βίτσας, Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και Μεταναστευτικής Πολιτικής Ι. Μουζάλας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, o Μ. Βαρβιτσιώτης, ο Γ. Γιακουμάτος, ο Ιβάν Σαββίδης, οι πρώην υπουργοί Φάνη Πάλλη Πετραλιά με την οικογένειά της, Β. Πολύδωρας, Γ. Βουλγαράκης και Π. Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ. Γιαννόπουλος, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης, πολλοί βουλευτές και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου. Εκεί ήταν, επίσης, ο Π. Καραγιάννης (πρώην εκδότης της «Απογευματινής»), οι δημοσιογράφοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη σύζυγό του και Δήμος Βερύκιος, καθώς και οι επιχειρηματίες και καλοί φίλοι του εκλιπόντος Βασίλης Θεοχαράκης και Μάκης Μάτσας.

Στεφάνι απέστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά με τον υπουργό για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

Ο Ηλίας Καμμένος, με καταγωγή από το Γαλαξίδι, ήταν μια σημαντική μορφή στον χώρο της επιχειρηματικότητας και συνέδεσε το όνομά του με τον κλάδο της αυτοκίνησης (αντιπροσωπίες), ειδικά από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 και μετά. Τα γραφεία της αντιπροσωπίας του Ηλία Καμμένου ήταν στη λεωφόρο Συγγρού 196, εκεί όπου στεγάζονται τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η επίθεση από το ΣΔΟΕ

Η υγεία του (σύμφωνα με πληροφορίες) άρχισε να κλονίζεται ιδιαίτερα μετά τη βρόμικη επίθεση που δέχθηκε από το ΣΔΟΕ, επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, αναφορικά με την υπόθεση του σκάφους του. Επίθεση που κατέληξε σε φιάσκο μεν, αλλά ήδη είχε παίξει τον ύπουλο ρόλο της στην υγεία του πατέρα του νυν υπουργού Εθνικής Αμυνας, που άλλωστε ήταν και ο πραγματικός στόχος της.
Ο Πάνος Καμμένος αποχαιρέτησε τον πατέρα του με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: «Καλό ταξίδι, πατέρα. O Θεός ας συγχωρέσει όσους σε πολέμησαν. Oι φίλοι σου είναι περισσότεροι και η αγάπη όλων μας απέραντη, σε ευχαριστώ».

Επιθυμία της οικογένειας Καμμένου, αντί στεφάνων (που ήταν πάντως πολλά), τα χρήματα να κατατεθούν για τις οικογένειες των τριών ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος με το ελικόπτερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.