Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Βασάνιζαν και βίαζαν δύο ανήλικα

Αδύνατον να περιγραφούν οι πράξεις της μητέρας και του «πατριού» από τότε που τα αγοράκια ήταν τεσσάρων και έξι ετών! Αναζητούνται και άλλοι

Αδύνατον να περιγραφούν οι πράξεις της μητέρας και του «πατριού» από τότε που τα αγοράκια ήταν τεσσάρων και έξι ετών! Αναζητούνται και άλλοι

Αηδία, ανατριχίλα και οργή προκαλούν οι λεπτομερείς περιγραφές της δικογραφίας που σχηματίστηκε στην Πέλλα για τη συγκλονιστική υπόθεση με τα βασανιστήρια που βίωναν δύο ανήλικα αδελφάκια. Η ίδια η μητέρα τους τα υποχρέωνε να την ικανοποιούν ερωτικά, κάνοντάς της αιδοιολειχία (!), ενώ ο «πατριός» τους τα βίαζε κατ’ εξακολούθηση χωρίς εκείνη να τον εμποδίζει! Αντίθετα, συμμετείχε ενεργά, όπως και άλλα πέντε άτομα!

Από τον ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Ακόμη και τα πιο γερά στομάχια λυγίζουν μπροστά στην απίστευτη σεξουαλική (και όχι μόνο) κακοποίηση στην οποία υπέβαλε η αδίστακτη 37χρονη τα ηλικίας 11 και εννέα ετών σήμερα αγοράκια της.

Εφιάλτης

Μετά τον χωρισμό της με τον πατέρα τους το 2011 η 37χρονη έκανε σχέση με έναν 44χρονο και ζούσαν αρχικά στη Θεσσαλονίκη. Τότε, στην πιο τρυφερή ηλικία, άρχισε ο χωρίς προηγούμενο εφιάλτης για τα άτυχα αδελφάκια που ήταν τότε μόλις έξι και τεσσάρων ετών!

Τα πρωτοφανή βασανιστήρια κράτησαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Δεν ήταν μόνο οι βιασμοί που υφίσταντο σε ημερήσια διάταξη τα δύο αγοράκια… Στο διάστημα αυτό δέχονταν άγρια χτυπήματα με ζώνη, ενώ η μητέρα και ο «πατριός» τους έσβηναν τσιγάρα στην πλάτη τους και έριχναν καυτό λάδι στα πόδια τους για να τα τιμωρήσουν ή τα κλείδωναν στο υπόγειο χωρίς φως όταν δεν ήταν υπάκουα! Πολλές φορές, μάλιστα, η ίδια η 37χρονη φωτογράφιζε τις αποτρόπαιες πράξεις τους!

Από τα συγκλονιστικά στοιχεία που έδωσαν τα ίδια τα παιδιά σε κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους προκύπτει ότι στις διεστραμμένες ορέξεις της μητέρας τους και του φίλου της συμμετείχαν και άλλα πέντε άτομα, τέσσερα από τα οποία ακόμη είναι άγνωστα! Πρόκειται, προφανώς, για φίλους του ζευγαριού που συμμετείχαν στους βιασμούς και στα υπόλοιπα βασανιστήρια.

Ο χωρισμός της 37χρονης με τον 44χρονο ήταν η αρχή του τέλους για το δράμα των παιδιών. Η μητέρα μετακόμισε στη Σκύδρα Πέλλας, όπου συνέχισε να τα κακοποιεί. Ομως η κακή κατάστασή τους δεν πέρασε απαρατήρητη από τη μικρή κοινωνία της περιοχής και κάποιοι έκαναν καταγγελία στον τοπικό δήμο, προκαλώντας την κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών.

Ετσι αποκαλύφθηκε η φρίκη και οι κοινωνικοί λειτουργοί αφαίρεσαν από τη μητέρα την επιμέλεια των παιδιών, που φιλοξενούνται σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων και παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους.

Πλήρεις περιγραφές

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, και με τη βοήθεια των ειδικών, τα δύο αγοράκια έδωσαν πλήρεις περιγραφές των βασανιστηρίων και στη δικογραφία που σχηματίστηκε, εκτός από ιατροδικαστικές και παιδοψυχολογικές εκθέσεις, περιλαμβάνονται ακόμη και οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες με τις ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Χασίς και ναρκωτικά χάπια στο σπίτι του «φίλου»

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζήτησαν τον 44χρονο «πατριό» των δύο ανήλικων παιδιών. Κατά την έφοδο που έγινε στο σπίτι του για να εντοπιστούν πιθανά στοιχεία της κακοποίησης των αγοριών, όπως, για παράδειγμα, φωτογραφικό υλικό, βρέθηκαν ποσότητες χασίς και ναρκωτικά χάπια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο 44χρονος οδηγείται σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ στην προανακριτική απολογία του αρνήθηκε ότι κακοποίησε τα αγόρια. Σε βάρος του ίδιου και της πρώην συντρόφου του και μητέρας των παιδιών, η οποία δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται, έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος.

Οι ίδιες κατηγορίες ασκήθηκαν και σε βάρος των πέντε ανδρών που φέρεται ότι συμμετείχαν στα βασανιστήρια. Ενας από αυτούς, μάλιστα, είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος για άλλη υπόθεση, ενώ γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι υπόλοιποι τέσσερις, των οποίων είναι γνωστά μόνο τα μικρά ονόματα.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...