Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ράγισαν και οι πέτρες

Απέραντη θλίψη στο ύστατο «χαίρε» των υποπλοιάρχων Κωνσταντίνου Πανανά και Αναστάσιου Τουλίτση, που έχασαν τη ζωή τους με το ελικόπτερο στην Κίναρο

Απέραντη θλίψη στο ύστατο «χαίρε» των υποπλοιάρχων Κωνσταντίνου Πανανά και Αναστάσιου Τουλίτση, που έχασαν τη ζωή τους με το ελικόπτερο στην Κίναρο

Με τις ιαχές «αθάνατος» και «ήρωας» αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον κυβερνήτη και τον συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212, που συνετρίβη σε απόκρημνη πλαγιά της Κινάρου. Οι σύζυγοι των δύο αξιωματικών ξέσπασαν, όταν η μπάντα και το άγημα του Πολεμικού Ναυτικού απέδωσαν τιμές στα σκεπασμένα με την ελληνική σημαία φέρετρα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον 34χρονο συγκυβερνήτη υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά τελέστηκε χθες το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Αρια Ναυπλίου. Στο Ναύπλιο, η ελληνική σημαία κυματίζει μεσίστια, αποτίοντας φόρο τιμής στον 34χρονο που έδωσε τη ζωή του υπηρετώντας το καθήκον. Η σύζυγος του αδικοχαμένου αξιωματικού Μαριάννα, που σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, οι γονείς του και ο πεθερός του, ιερέας Κωνσταντίνος Ζαφείρης, λύγισαν όταν άκουσαν τον συγκινητικό επικήδειο που εκφώνησε φίλος και συνάδελφος του υποπλοιάρχου.

f2

Στην ακολουθία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ενώ παρέστησαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΝ Γιώργος Γιακουμάκης, αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και πλήθος κόσμου.

f3 0

Μία ημέρα νωρίτερα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον κυβερνήτη του ελικοπτέρου, υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση Αττικής. Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο είχε ντυθεί νύφη η αγαπημένη του Αννα και τώρα, ντυμένη στα μαύρα, έπρεπε να αποδεχθεί ότι δεν θα δει ποτέ ξανά τον 37χρονο χειριστή του μοιραίου ελικοπτέρου.

f4 1

«Θα πας να βρεις τη μανούλα σου…» μονολογούσαν όλοι με δάκρυα στα μάτια, ενώ κανείς δεν μπορούσε να δώσει κουράγιο στον πατέρα του άτυχου αξιωματικού Κωνσταντίνο και στη νονά του, που τον μεγάλωσε σαν δικό της παιδί μετά τον θάνατο της μητέρας του. Με δάκρυα στα μάτια, συνάδελφοί του σήκωσαν στους ώμους τους το φέρετρο με την ελληνική σημαία για να τον μεταφέρουν στην τελευταία κατοικία του. Παρών στην κηδεία του Αναστάσιου Τουλίτση ήταν και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, παρόλο που την ίδια ημέρα θρηνούσε τον θάνατο του πατέρα του.

Εκατοντάδες κόσμου στο Ναύπλιο αποχαιρέτησε τον Πανανά

Η αυλαία της τραγωδίας θα πέσει σήμερα, στις 3 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ιλιον, όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία για τον ναυτίλο του ελικοπτέρου, ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...