«Πάρε το δαχτυλίδι μου»

Τη βραδιά του Βαλεντίνου η τραγουδίστρια είπε το «ναι» στον καλό της που της έκανε την πρόταση (με μονόπετρο) επί της σκηνής

Τη βραδιά του Βαλεντίνου η τραγουδίστρια είπε το «ναι» στον καλό της που της έκανε την πρόταση (με μονόπετρο) επί της σκηνής

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 20/02) παρουσιάζει τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΗ
Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο • 2 CD με 30 μεγάλα τραγούδια!
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ «ESPRESSO WEEKEND»

Αυτό κι αν ήταν ερωτικό λάβωμα από το… βέλος του φτερωτού γιου της Αφροδίτης! Η Σοφία Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Ερνέστο Οβσεπιάν το βράδυ της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, έπειτα από λίγους μήνες γνωριμίας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα στη μουσική σκηνή Σφίγγα, όπου εμφανίζεται αυτό το διάστημα η δημοφιλής τραγουδίστρια μαζί με τον πιανίστα Στέφανο Κόκκαλη. Ο 46χρονος αρμενικής καταγωγής επιχειρηματίας, που διαθέτει και πτυχίο Ιατρικής (με ειδικότητα παθολόγου) από το Kuban State Medical Univercity της Ρωσίας έκανε στην αγαπημένη του το πιο όμορφο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ενα μπουκέτο λουλούδια, αφημένο πάνω στο πιάνο του νυχτερινού μαγαζιού, έκρυβε το εντυπωσιακό μονόπετρο που της πρόσφερε ζητώντας της μπροστά σε φίλους, γνωστούς και θαμώνες να γίνει γυναίκα του. Η 54χρονη Σοφία, που δεν το περίμενε, δοκίμασε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής της.

Χειροκρότημα

Εμφανώς συγκινημένη, μόλις κατάφερε να συνέλθει, του χάρισε το πιο γλυκό χαμόγελό της και του είπε το πολυπόθητο «ναι». Οπως ήταν φυσικό, όλος ο κόσμος που βρισκόταν εκεί τους χειροκρότησε θερμά και η Σοφία, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάθισε στο πιάνο και τραγούδησε το κομμάτι «Παρ’ το φεγγάρι και κάν’ το βέρα μου».

«Παρόλο που θαυμάζω τη Σοφία εδώ και πολλά χρόνια, είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω από κοντά πρώτη φορά στις 6 Νοεμβρίου, στην πρεμιέρα της στη Σφίγγα, όπου εμφανίζεται με τον πολύ καλό φίλο μου, τον Στέφανο Κόκκαλη» δήλωσε ο Ερνέστο στην «Espresso» και συμπλήρωσε ότι ο γάμος του με τη Σοφία δεν θ’ αργήσει πολύ. Η ώρα η καλή!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον