Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Χάθηκε και ο Θέμης στα λουλούδια

Μα, πού να πάει… ο Αδαμαντίδης με τα γαρίφαλα μέχρι τον λαιμό σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης;Ετσι αναγκάστηκε να συνεχίσει το πρόγραμμά του καθιστός!

Μα, πού να πάει… ο Αδαμαντίδης με τα γαρίφαλα μέχρι τον λαιμό σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης;Ετσι αναγκάστηκε να συνεχίσει το πρόγραμμά του καθιστός!

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 20/02) παρουσιάζει τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΗ
Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο • 2 CD με 30 μεγάλα τραγούδια!
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ «ESPRESSO WEEKEND»

Τα «χρειάστηκε» ο Θέμης Αδαμαντίδης στη Θεσσαλονίκη, όταν παρέα γλεντζέδων τον «έχτισε» με λουλούδια στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται, υποχρεώνοντάς τον μάλιστα να συνεχίσει το πρόγραμμά του καθιστός!

Η αυθόρμητη κίνηση του λαϊκού τραγουδιστή να κατέβει από την πίστα και να καθίσει στο τραπέζι θαμώνα -έπειτα από πρόσκληση του τελευταίου- στάθηκε η αφορμή για την έναρξη ενός ανελέητου λουλουδοπόλεμου, αξίας χιλιάδων ευρώ, που είχε όμως προηγούμενο!

Αντιδράσεις

Ενας μήνας πέρασε από το «ανθισμένο» σκηνικό που επαναλήφθηκε στην πίστα του ίδιου νυχτερινού μαγαζιού με πρωταγωνιστή -τότε- τον Παντελή Παντελίδη. Ο νεαρός καλλιτέχνης απαθανατίστηκε από θαμώνες «θαμμένος» στα γαρίφαλα και οι φωτογραφίες από τη βραδιά έγιναν γρήγορα viral στο διαδίκτυο. Ο σάλος που προκλήθηκε στα social media ήταν τότε μεγάλος, με σφοδρές αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια, του τύπου «Η κρίση δεν πάει Θεσσαλονίκη». Το μαγαζί δε έσπευσε να διευκρινίσει πως τα λουλούδια επρόκειτο να πεταχτούν, καθώς ήταν η τελευταία βραδιά εμφανίσεων του καλλιτέχνη.

1a

Το βράδυ του Σαββάτου ήταν η σειρά του Θέμη Αδαμαντίδη να ζήσει την αποθέωση και τη σπατάλη χιλιάδων ευρώ στα πόδια του. Με τη διαφορά ότι τα εκατοντάδες πανέρια με τα γαρίφαλα, που κατέφθαναν ανά δεκάδες, σχημάτισαν «βουνό» και τον κάλυψαν έως τον λαιμό. Σε σημείο που δεν μπορούσε να σηκωθεί από την καρέκλα του για να επιστρέψει στην ορχήστρα.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο έμπειρος ερμηνευτής με ψυχραιμία συνέχισε το πρόγραμμά του καθιστός (!) και για ένα μισάωρο τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» με τα σουξέ «Μα πού να πάω», «Απόλυτος έρωτας» και «Δεν συμβιβάστηκες ποτέ».

 Πόλεμος των πανεριών για τον Παντελίδη και εκτός πίστας

2 0

«Σύρμα» πέφτει στις λουλουδούδες μόλις ο Παντελής Παντελίδης κάνει την εμφάνισή του σε κέντρο διασκέδασης! Ακόμα και ως θαμώνας. Τα πανέρια με τα λουλούδια καταφθάνουν στην αγκαλιά του ντάνες ολόκληρες, με τον τραγουδιστή να ανταποδίδει στον κόσμο με ένα σεμνό ευχαριστώ.

Ετσι έγινε και το περασμένο Σάββατο, όταν ο δημιουργός του σουξέ «Δεν ταιριάζετε σου λέω» διασκέδασε πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και, αντί τα πανέρια να εκσφενδονίζονται προς την πίστα, αλλάζουν κατεύθυνση και έρχονται κατά πάνω του!

Οι διπλανές παρέες τον αποθέωσαν και ο κόσμος παραληρούσε για ένα τραγούδι του. Ο «Μαζώ» με το που ανέβηκε στην πίστα εντόπισε τον συνάδελφό του, με τον οποίο πέρυσι συνεργάστηκαν άψογα στο σχήμα που συμμετείχε και η Πάολα. Ετσι, τον πλησίασε χαμογελαστός και με συνοπτικές διαδικασίες του πρόσφερε το μικρόφωνο. Μαζί με τα όργανα άρχισε και ο ανελέητος λουλουδοπόλεμος.
Δόθηκε, πραγματικά, η «μάχη των μαχών» με τα γαρίφαλα. Ο αγαπημένος της νεολαίας -και όχι μόνο- Παντελής Παντελίδης πήρε έτσι μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει στο Τeatro, όπου κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...