Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023

«Ραγίζει καρδιές» η Φωτεινή Δάρρα: «Αυτά τα μάτια έχω να τα δω...

Η Φωτεινή Δάρρα ράγισε καρδιές με το μήνυμα που...

Ο Στέλιος Καλαθάς σε ένα μοναδικό ανοιχτό μάθημα

Δωρεάν ανοιχτό μάθημα γνωριμίας με τη συναισθηματική διαλεκτική παραδίδει...

Panik Concert 2023 by opaponline.gr: Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της...

Το Panik Concert, το μουσικό γεγονός της χρονιάς που αγαπήθηκε από την πρώτη...

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Το τρυφερό μήνυμα στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σύζυγό της,...

«Daddy cool» έξω από το μαιευτήριο

Τα πρώτα γυρίσματα της σειράς, με τον Θανάση Τσαλταμπάση να μπαίνει σε περιπέτειες

Τα πρώτα γυρίσματα της σειράς, με τον  Θανάση Τσαλταμπάση  να μπαίνει σε περιπέτειες

Πριν από μία εβδομάδα ακούστηκε το πρώτο χτύπημα της κλακέτας της σειράς «Daddy cool» («Ανετος μπαμπάς») του ΑΝΤ1, και μάλιστα σε μεγάλη γυναικολογική κλινική των βορείων προαστίων.

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 20/02) παρουσιάζει τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΗ
Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο • 2 CD με 30 μεγάλα τραγούδια!
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ «ESPRESSO WEEKEND»

Μητέρες που μόλις είχαν γεννήσει, μπαμπάδες με πορτ μπεμπέ, φίλοι και συγγενείς με μπαλόνια και λουλούδια κοντοστέκονταν πριν μπουν ή βγουν από το μαιευτήριο για να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Θανάση Τσαλταμπάση. Επ’ ευκαιρία, ρωτούσαν και τον Βασίλη Χαλακατεβάκη πού θα δουν το νέο σίριαλ, ενώ θαυμάστριες του Λευτέρη Ελευθερίου προσπαθούσαν να μάθουν από τις νοσοκόμες και τους γιατρούς αν ο δημοφιλής ηθοποιός έγινε πατέρας.

img 20160204 104708

Με λίγα λόγια, μια διαφορετική νότα έδωσαν μέσα και έξω από το μαιευτήριο οι πρωταγωνιστές του «Daddy cool», της καινούργιας κωμικής παραγωγής του καναλιού του Αμαρουσίου, που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Μαρτίου. Στον έβδομο όροφο είχε παραχωρηθεί από τη διοίκηση της κλινικής ένας ανοιχτός χώρος για να γίνουν με ησυχία τα εσωτερικά γυρίσματα. Η «Εspresso» απέσπασε, μάλιστα, και φωτογραφικό υλικό από τα εξωτερικά γυρίσματα.

Ο σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας, που έχει υπογράψει και την πολύ επιτυχημένη σειρά «Λάκης, ο Γλυκούλης», έδωσε τις πρώτες συμβουλές στον Θανάση Τσαλταμπάση, ο οποίος, ως Μάξιμος, θα έπρεπε να μπει φουριόζος στην κλινική και να ρωτήσει με αγωνία την πρώτη νοσοκόμα που θα έβρισκε στο διάβα του πού βρίσκεται η γυναίκα του.
Πράγματι, ο Θανάσης «μπήκε» αμέσως στον ρόλο και τον «απογείωσε», αφού έκανε το συνεργείο να γελάει μέχρι δακρύων.

12717341 1146193348726418 3767614047332233850 n

Ο Βασίλης Χαλεκατεβάκης, που επίσης πήρε μέρος στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου υποδυόμενος τον πατέρα του Μάξιμου, μίλησε στην «Εspresso» με ενθουσιασμό για τη συγκεκριμένη παραγωγή: «Ηταν ένα πολύ ωραίο γύρισμα. Γιατί βλέπει κανείς πώς ένας παππούς, οι δύο γιοι του και ένας έφηβος εγγονός τρέχουν να συναντήσουν για πρώτη φορά το νέο μέλος της οικογένειας, ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Στην Ελλάδα της κρίσης, αυτή η ιδιόμορφη φαμίλια θα κληθεί να μεγαλώσει το παιδάκι χωρίς την παρουσία της μητέρας του, αφού η σύζυγος του Μάξιμου θα τον παρατήσει με το που θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέταξε τα μαύρα και τα όπλα από τον «Σασμό» και έγινε «γιατρός» για να σώσει ζωές

Στον «Σασμό» ντυμένος στα μαύρα και έτοιμος να ριχτεί...

Παντρεύτηκε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια και δεν το πήρε είδηση κανείς

Η καταξιωμένη ηθοποιός παντρεύτηκε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Μάλιστα η ίδια έκανε την αποκάλυψη ποστάροντας μια φωτογραφία του γάμο της στο instastory της.

Εξοδούχοι και full in love

Ζευγάρια της showbiz στο Ηρώδειο, στις Νύχτες Πρεμιέρας και...

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν έχω φίλους αντίστοιχης οικονομικής κατάστασης, δεν μου ταιριάζουν»

Η Εριέττα Κούρκουλου εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» πώς...

Εριέττα Κούρκουλου: «Ο πατέρας μου είχε άγχος να μη μεγαλώσω σε φούσκα»

Η Εριέττα Κούρκουλου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νίκη...