Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θαύμα! Με 83 € τον μήνα η μεζονέτα του Γιώργου

Ο πρώην πρωθυπουργός μετακόμισε στα ήσυχα Δικαστικά (δίπλα στον Σχινιά), όπου αναζητεί απομόνωση και γαλήνη στο νέο ξεκίνημα που κάνει στη ζωή του χωρίς την Αντα

Ο πρώην πρωθυπουργός μετακόμισε στα ήσυχα Δικαστικά (δίπλα στον Σχινιά), όπου αναζητεί απομόνωση και γαλήνη στο νέο ξεκίνημα που κάνει στη ζωή του χωρίς την Αντα

Γύρισε σελίδα στη ζωή του ο Γιώργος Παπανδρέου και πλέον αναζητάει την ηρεμία στην περιοχή Δικαστικά, στον Μαραθώνα. Ο πρώην πρωθυπουργός μετακόμισε πρόσφατα σε μια μεζονέτα με θέα το γαλάζιο της θάλασσας, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα της «Espresso», ήδη από τον περασμένο Απρίλιο, ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον γάμο του με την Αντα.

2 1

Μακριά από το άλλοτε «απόρθητο φρούριο» της οικογένειάς του στο Καστρί, ο Γιώργος Παπανδρέου μάλλον βρήκε την… ευκαιρία της ζωής του αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μίσθωσε τη νεόδμητη επιπλωμένη μεζονέτα των 120 τ.μ. αντί 83 ευρώ τον μήνα! Εκεί, σε μια περιοχή που τον χειμώνα παρέχει την απόλυτη γαλήνη και απομόνωση και ο μόνος ήχος που ταράζει την απόλυτη σιωπή είναι τα κύματα που καταλήγουν στα βράχια των απόκρημνων κόλπων των Δικαστικών, ο πρώην πρωθυπουργός απολαμβάνει τη μοναδική θέα του Ευβοϊκού με τη θάλασσα «στα πόδια του».

 4

Εκτός από τη μοναδική ευκαιρία που δόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου να μισθώσει τη μεζονέτα αντί 1.000 ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι ίδιοι θυμούνται ότι παλαιότερα ο πρώην πρωθυπουργός είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον ακόμη και να αγοράσει σπίτι, καθώς η συγκεκριμένη τοποθεσία τον είχε μαγέψει. Ομως, η αγοραπωλησία δεν προχώρησε ποτέ. Τελικά, ένας στενός φίλος του, που παραθερίζει στα Δικαστικά, εντόπισε τη μεζονέτα και πρότεινε την ενοικίασή της στον κ. Παπανδρέου, ο οποίος, όπως φαίνεται, ανταποκρίθηκε αμέσως.

Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει: 
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας 

Η μεζονέτα, που αποτελεί μέρος νεόκτιστου συγκροτήματος, το οποίο περιλαμβάνει άλλες τρεις μεζονέτες και δύο διαμερίσματα, διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, τζάκι και γκαράζ. Από την είσοδο ξεκινά ένα3 μονοπάτι που οδηγεί σε ένα βραχώδες σημείο, από το οποίο ωστόσο είναι εύκολη η πρόσβαση στη θάλασσα. Ο οικισμός αποτελεί ιδανική τοποθεσία, ώστε να μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός να επιδοθεί και στις αγαπημένες αθλητικές του δραστηριότητες, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Πάντως, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν στην «Espresso» ότι είναι αρκετές οι φορές που τον έχουν συναντήσει να προπονείται με το ποδήλατό του στον δρόμο 5προς τον Σχοινιά, μια διαδρομή την οποία προτιμούν πολλοί αθλητές ομάδων ποδηλασίας. Κάποιοι άλλοι τον έχουν δει να κωπηλατεί στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Πάντως, αυτό που προτιμά ο Γιώργος Παπανδρέου είναι η ηρεμία που του προσφέρει το μέρος.

Τις περισσότερες φορές παραμένει στη μεζονέτα, όπου περνάει τον χρόνο του διαβάζοντας βιβλία δίπλα στο αναμμένο τζάκι ή στο άνετο μπαλκόνι του σπιτιού, τραβώντας φωτογραφίες με το κινητό του και ρεμβάζοντας. Εκείνο που φαίνεται να επιζητεί είναι οι γερές βάσεις στη νέα αρχή της ζωής του, με τον τρόπο που εκείνος θέλει και με ανθρώπους που εκείνος επιλέγει να έχει γύρω του. Αλλωστε, είναι πολύ λίγοι αυτοί που γνωρίζουν το νέο του καταφύγιο και ακόμη λιγότεροι όσοι το έχουν επισκεφθεί.

7

Ενοχλημένοι οι κάτοικοι από τις ορδές των ανδρών ασφαλείας

Η άφιξη του Γιώργου Παπανδρέου στην περιοχή του Μαραθώνα είναι θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων έως και τη Ραφήνα! Εξάλλου, τα Δικαστικά ζωντανεύουν κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, με τις δεκάδες πολυτελείς μονοκατοικίες και τα διαμερίσματα να γεμίζουν παραθεριστές. Τον χειμώνα μετατρέπεται σε οικισμό-φάντασμα, καθώς είναι σπάνιο να συναντήσει κάποιος άνθρωπο στον δρόμο και το μοναδικό κατάστημα είναι ένα μικρό παντοπωλείο, που παρέχει τα βασικά προϊόντα. Η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται, ωστόσο, ότι δεν ικανοποιεί κάποιους από τους λιγοστούς μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι επέλεξαν και εκείνοι την τοποθεσία για την απόλυτη ηρεμία που προσφέρει.

6

Υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι από την ημέρα που μετακόμισε ο πρώην πρωθυπουργός, υπάρχει μια γενικότερη αναστάτωση στην περιοχή, κυρίως εξαιτίας της πολυπληθούς συνοδείας του και των ανδρών της ασφάλειάς του, οι οποίοι παρακολουθούν με βλέμμα… γερακιού την παραμικρή κίνηση στα Δικαστικά. «Αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε υπό παρακολούθηση» αναφέρει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι αισθάνονται πιο ασφαλείς, καθώς θεωρούν ότι η ύπαρξη της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού αποτελεί μέσω αποτροπής για κακοποιούς, που ίσως έβλεπαν ως ιδανικό «τοπίο» τα απομονωμένα Δικαστικά για να δράσουν.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...