Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

ΚΡΙΟΣ: Οταν δεν σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες. Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σας φανερώστε τις ευαισθησίες σας. Μην προτρέχετε, όταν κάποια θέματα δεν τα γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε μεγάλη σημασία σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες όσον αφορά κάτι που πρόκειται να υπογράψετε. Μην επιτρέπετε με τη συμπεριφορά σας στους άλλους να ποντάρουν στα ευαίσθητα σημεία σας και να σας εκμεταλλεύονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε τις θετικές πλευρές σε κάθε θέμα που θα σας απασχολήσει. Ο εγωισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε. Δώστε τη σημασία που πρέπει σε λεπτομέρειες που αφορούν τα καθημερινά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε, τουλάχιστον προς το παρόν, να δεχτείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν, έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας. Μην υποτιμάτε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν και είναι άξια εμπιστοσύνης.

ΛΕΩΝ: Κάντε εσείς τα απαραίτητα βήματα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τον σύντροφό σας. Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα, που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας και να σας προσφέρει χαρούμενες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε κάποιες από τις αρμοδιότητές σας και σε άλλους συνεργάτες σας, αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Το πείσμα σας δεν θα σηματοδοτήσει θετικές εξελίξεις, αντιθέτως θα σας οδηγήσει σε καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία και τη διάθεση. Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων και αυτό είναι λάθος. Δείξτε στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τις πραγματικές σας προθέσεις και τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας αλλά και με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να συμβούν προστριβές και εντάσεις, αλλά δεν θα υπάρξουν ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τα πράγματα γενικά θα κυλούν ήρεμα. Κατανοήστε τους άλλους και δώστε σημασία σε ό,τι σας λένε για να μπορέσουν να σας ανοιχτούν και να σας στηρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε την προσοχή σε συνδυασμό με την επιμέλεια στην εργασία σας για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, αρκεί κι εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...