Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Σαν αρχαία τραγωδία!

Οι κραυγές της μητέρας του στο Ασκληπιείο που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έφυγε για πάντα το παιδί της

«Να ‘τος, να ‘τος ο Παντελής μου. Να ‘το, το παιδί μου, έρχεται…» Η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή Αθηνά Παντελίδη, αδυνατώντας να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά της, έβλεπε παντού τη μορφή του.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Στο προαύλιο του Ασκληπιείου Βούλας τραγικές ήταν οι σκηνές που εξελίχθηκαν λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της είδησης του χαμού του τραγουδιστή στους οικείους του. Ξεφεύγοντας από τις αγκαλιές των συγγενών, η χαροκαμένη μητέρα έτρεξε προς έναν νεαρό που της θύμισε στην εμφάνιση το παιδί της. Η σπαρακτική κραυγή της, όταν συνειδητοποίησε την αλήθεια, «τσάκισε» και τους πιο ψύχραιμους. 4rfesrgser 5«Δεν γίνεται, όχι, δεν γίνεται» έλεγε, αρνούμενη να πιστέψει την τραγική μοίρα που χτύπησε την οικογένειά της. Πληροφορίες ανέφεραν πως η Αθηνά Παντελίδη χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγες ώρες στην Εντατική του νοσοκομείου, αφού παρουσίασε καρδιακές αρρυθμίες από το ισχυρό σοκ. Μάλιστα προκειμένου να συνέλθει, οι γιατροί τής έκαναν ηρεμιστικές ενέσεις.

Το τηλεφώνημα με τα κακά μαντάτα στο πατρικό του Παντελή Παντελίδη έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωί. Η είδηση τούς συντάραξε. Πανικόβλητοι, έκλεισαν την πόρτα πίσω τους κι έφυγαν για το Ασκληπιείο Βούλας. Και τι ειρωνεία… Η μητέρα του λίγα λεπτά πριν χτυπήσει το τηλέφωνο είχε ανεβάσει στη σελίδα της στο facebook την αφίσα του γιου της για την πρεμιέρα που αναμενόταν απόψε το βράδυ.

Στο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από τον διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Δελακά αναφέρθηκε πως ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στα Επείγοντα ήδη νεκρός και πως πραγματοποιήθηκε η τυπική διαδικασία 4rfesrgser 6αναγνώρισης από πρόσωπα συγγένειας πρώτου βαθμού. Αυτόν τον ρόλο ανέλαβε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο αδελφός του, ο Τριαντάφυλλος.

Οι φίλοι του

Λίγο νωρίτερα ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Κώστας Μπερτάκης, ιδιοκτήτης του Teatrο και στενός φίλος του Παντελίδη, είχε επίσης προχωρήσει στην ίδια διαδικασία. Επίσης ανέλαβε όλα τα έξοδα της κηδείας και τα διαδικαστικά. Ο Κώστας Μαρτάκης εμφανίστηκε στο Ασκληπιείο λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έχοντας δίπλα του την Ελένη Φουρέιρα, ενώ ακολούθησαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Χάρης Ακριτίδης, ο μπουζουξής Μανώλης Καραντίνης και ο στιλίστας Γιώργος Σεγρεδάκης. Πληροφορίες ανέφεραν πως και ο Αντώνης Ρέμος έδωσε το «παρών» στο νοσοκομείο νωρίς το πρωί, καθώς ήταν από τους πιο στενούς φίλους 4rfesrgser 2του.
____

Καρράς: «Αφήστε με, έχασα τον γιο μου»

Θρήνος στη showbiz για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη. Τα social media γέμισαν με συλλυπητήρια μηνύματα από καλλιτέχνες, οι οποίοι θέλησαν να εκφραστούν δημόσια με αφορμή το τραγικό γεγονός, που πάγωσε το πανελλήνιο χθες το πρωί.

«Είναι άδικο να “φεύγουν” παιδιά σε τέτοια ηλικία! Ηρθες, έκανες φασαρία και έφυγες, Παντελή. Καλό ταξίδι και κουράγιο στην οικογένεια» έγραψε στο facebook η Πάολα, η οποία μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου της ξεκίνησε οδικώς από τη Χαλκιδική για να έρθει στην Αθήνα. «Αφήστε με. Εχασα τον γιο μου, έχασα το παιδί μου» ήταν η σπαραχτική απάντηση του Βασίλη Καρρά σε ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού, που ζήτησε δηλώσεις του.

«Δεν έχω, πραγματικά, καμία όρεξη να κάνω οτιδήποτε σήμερα. Είναι τόσο άδικο και αδιανόητο αυτό που συνέβη. Τα λόγια μου είναι φτωχά» σχολίασε η Ελενα Παπαρίζου.

«Ενας νέος άνθρωπος που ξεκίνησε το ταξίδι του με πολλά όνειρα, μπαίνοντας ξαφνικά στη ζωή μας. Ενα φαινόμενο, ένας σεμνός άνθρωπος, καλόψυχος, που έβγαλε τα βιώματά του και ταξιδέψανε μαζί του όλοι οι Ελληνες. Τους άγγιξε όλους.

Νομίζω ότι είναι ψέματα, Πόντιέ μου, θα είσαι πάντα στην ψυχή μας και στις καρδιές μας» έστειλε το δικό του μήνυμα συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής.

Συντετριμμένοι

«Σήμερα “έφυγε” ένας φίλος, ένας νέος άνθρωπος και όλος ο κόσμος είναι συγκλονισμένος. Πέρα από αγαπητός καλλιτέχνης, ήταν και εξαιρετικό παιδί. Ηρθε, τάραξε δισκογραφικά την Ελλάδα και “έφυγε”. Καλό ταξίδι, Παντελή, και θα σε τραγουδάμε πάντα» έγραψε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος πληροφορήθηκε την είδηση από τα κανάλια φτάνοντας στη Φρανκφούρτη.

«Είναι κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι στην άσφαλτο» σημείωσε ο Βασίλης Παπακωνταντίνου και αφιέρωσε στον Παντελή το τραγούδι του «Κουρσάρος». «Πέθανε σε δυστύχημα ο Παντελίδης… Πώς νιώθουν άραγε όσοι τον “ξέσκιζαν” τόσες μέρες για έναν χαζό στίχο που έγραψε; Και πόσοι απ’ αυτούς θα αφιερώσουν επικήδειους και ώρες τηλεοπτικού σπαραγμού για τον χαμό του;» αναρωτήθηκε με επικριτική διάθεση η Αντζυ Σαμίου.

«“Εφυγε” σήμερα ένα νέο παιδί μ’ ένα τρόπο άδικο, φρικτό και τραγικό. Ενα παιδί εντελώς αυτοδημιούργητο, που στηρίχθηκε μόνο στις δικές του δυνάμεις και στον κόσμο. Συμπαραστέκομαι στην οδύνη των αγαπημένων του» σχολίασε ο Γιώργος Νταλάρας.

Συγκλονιστική ήταν και η ανάρτηση της Παυλίνας Κωσταγιού, συζύγου του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, ο οποίος ανέδειξε τον Παντελή μέσα από το μαγαζί του. «Ψυχούλα μου, σ’ αγαπάω, να το θυμάσαι. Σε ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το ψέμα. Είσαι κοντά μας και θα είσαι για πάντα! Εδώ, στο σπίτι που ζήσαμε, με την κιθάρα σου να τραγουδάς και να σου λέω: Πες το μου πάλι αυτό το τραγούδι “Κόλλησε το γκάζι”. Κι εγώ σ’ αγαπώ».

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

«ΑΝΤΙΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη βύθισε στο πένθος τον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς ο άτυχος τραγουδιστής ήταν γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του. Οι άνθρωποι της ομάδας τον αποχαιρέτησαν με την εξής ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ ΠΑΕ εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη 4rfesrgser 4και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Υπήρξες φίλος της ομάδας μας, ήσουν μαζί μας στους αγώνες της, πανηγύριζες τις επιτυχίες της, πονούσες στις ήττες της, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό σου ταξίδι μέχρι τον Παράδεισο».

Γιατί στον δρόμο-φάντασμα

Μυστήριο παραμένει η ακριβής πορεία που ακολούθησε ο άτυχος τραγουδιστής με το τζιπ, στο οποίο επέβαιναν οι δύο φίλες του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου. Αναπάντητα είναι τα ερωτήματα πώς και γιατί το πολυτελές όχημα βρέθηκε σε έναν δρόμο-φάντασμα στην περιοχή του Ελληνικού, μετά την ολοκλήρωση της πρόβας του Παντελή Παντελίδη στο Teatro, στις Τζιτζιφιές, τα ξημερώματα. Οι πληροφορίες θέλουν ο τραγουδιστής να πέρασε λίγη ώρα μετά μία βόλτα από το «Απλά ελληνικά», στη Γλυφάδα και στη συνέχεια να βρέθηκε σε φιλικό σπίτι για χαρτιά. Σύμφωνα πάντως με περιοίκους που γνωρίζουν καλά την περιοχή, πρόκειται για ένα «μονοπάτι» που διευκολύνει τους οδηγούς να αποφύγουν την πρωινή κίνηση καταλήγοντας πιο γρήγορα (και γλιτώνοντας τα φανάρια) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σε κάθε περίπτωση, οι κοπέλες που τραυματίστηκαν θα ρίξουν φως με τις καταθέσεις τους στα κενά σημεία του τροχαίου, αλλά και όσων προηγήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης.

Το μοιραίο τζιπ ανήκε στον Αντώνη Ρέμο

Το τζιπ μάρκας Mercedes, στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο χθες το πρωί ο Παντελής Παντελίδης, ανήκε στον κολλητό φίλο του Αντώνη Ρέμο και σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος τραγουδιστής είχε στα χέρια του το 4rfesrgser 1μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το τραγικό τροχαίο. Ο 32χρονος είχε δώσει λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του το δικό του διθέσιο σπορ όχημα στον γνωστό επιχειρηματία Χάρη Αναστασόπουλο, που ασχολείται με τις πωλήσεις, και πήρε με leasing από την εταιρία «Α. Πασχαλίδης Α.Ε.» (όπως είναι το πραγματικό όνομα του Αντώνη Ρέμου) το μοιραίο τζιπ. Μάλιστα, όπως ανέφεραν στην «Espresso» πηγές από το φιλικό περιβάλλον του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, από την πρώτη στιγμή που το είδε ενθουσιάστηκε και φέρεται ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον φίλο του Αντώνη Ρέμο, προκειμένου να το αγοράσει αντί του ποσού των 50.000 ευρώ.

«Μα τι το θέλεις αυτό το θηρίο;» τον είχε ρωτήσει μια γειτόνισσα, την τελευταία φορά που είχε επισκεφθεί τους γονείς του. «Ασ’ το, είναι μεγάλο, αλλά είναι τρέλα!» της είχε απαντήσει χαμογελαστός ο Παντελής.

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...