Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια του Λιβανίου όλα τα αρχεία της Ν.Δ.!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το μητρώο της Ν.Δ., δηλαδή ολόκληρο το αρχειακό υλικό της, βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου προερχόμενου από τον χώρο του «βαθέος» ΠΑΣΟΚ, του Θόδωρου Λιβανίου.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το μητρώο της Ν.Δ., δηλαδή ολόκληρο το αρχειακό υλικό της, βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου προερχόμενου από τον χώρο του «βαθέος» ΠΑΣΟΚ, του Θόδωρου Λιβανίου. Ο κ. Λιβάνιος επισήμως έχει τη διεύθυνση μηχανοργάνωσης. Μόνος του ο τίτλος δεν λέει τίποτε. Ομως, όπως μας καταγγέλλει σημαίνον στέλεχος της Ν.Δ., «πίσω από τον ψυχρό κι αδιάφορο τίτλο κρύβεται το αρχείο του κόμματος». Και προσθέτει: «Ο Θόδωρος Λιβάνιος υπήρξε στο παρελθόν στενός συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη, δεξί χέρι του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση, και έχει δουλέψει για τον γνωστό εκλογολόγο Ηλία Νικολακόπουλο, ο οποίος τώρα βρίσκεται στον στενό πυρήνα συνεργατών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Λέγεται μάλιστα ότι αυτός μαζί με γνωστό καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου, τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και τον επονομαζόμενο και… «Παρασκευά Αυγερινό του Τσίπρα», δηλαδή τον γεν. γραμματέα του υπ. Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, είναι «οι άνθρωποι που σχεδιάζουν την κυβερνητική ατζέντα σήμερα».

Οι ενστάσεις λοιπόν εγείρονται, σύμφωνα πάντοτε με τον καταγγέλλοντα, για το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τα κλειδιά του αρχείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατ’ επέκταση… γνωρίζει τα βαθιά μυστικά της!

koritsia img 0213
Πενήντα δύο κουκλάρες μαθήτριες ήρθαν στη Βουλή καλεσμένες του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.
Οι μαθήτριες του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου προκάλεσαν… σεισμό στη Βουλή, γιατί ήταν όλες τους μοντέλα. Από τα 70 παιδιά της β’ λυκείου στο λύκειό τους τα 52 είναι κορίτσια.
Ο βουλευτής τις ξενάγησε στους χώρους του Κοινοβουλίου και οι selfies… έπεσαν σύννεφο!
Ο ίδιος συνοδευόταν από την αδελφή του Ξένια, μια από τις συνολικά οκτώ αδελφές του.

Τους προσέχει ο Δίας

diasΕίναι τεσσάρων ετών και ανήκει κανονικά στο σώμα των αστυφυλάκων. Ο λόγος για τον φύλακα-άγγελο των βουλευτών, το σκυλί ονόματι Δίας, που εγκαταστάθηκε προ ημερών στη Βουλή και ελέγχει τα πάντα. O τετράποδος αστυνομικός κάθε πρωί με τη συνοδεία του εκπαιδευτή του περνάει έδρανο έδρανο ολόκληρη την αίθουσα της Ολομέλειας, τις αίθουσες των επιτροπών καθώς και το γραφείο του πρωθυπουργού, πόντο πόντο.

Εχει εκπαιδευθεί στη χώρα μας, είναι τεσσάρων ετών και ένα από τα πιο έμπειρα σκυλιά στον εντοπισμό εκρηκτικών. Στη διάρκεια της εκπαίδευσής του και στην περίπτωση που εντόπιζε ακόμη και μια απλή σφαίρα δεν έφευγε από εκεί και γάβγιζε, ώσπου οι συνάδελφοί του αστυνομικοί να βρουν το αντικείμενο του… πόθου του! Ζει μαζί με τον εκπαιδευτή του και η διαφορά με τους άλλους αστυνομικούς είναι ότι ο Δίας εκπαιδεύεται κάθε μέρα. Ισως είναι ο μόνος αστυφύλακας που θα εκπαιδεύεται διά βίου!
 

Συγκλονισμένη Ραχήλ

Θρήνος της Ραχήλ Μακρή στο facebook για τον Παντελή Παντελίδη. Η πρώην βουλευτής, που δεν γνώριζε προσωπικά τον άτυχο τραγουδιστή αλλά ήταν φανατική της μουσικής του, έγραψε συγκλονισμένη μετά την είδηση του θανάτου κι αναφερόμενη στην κατακραυγή που δέχθηκε ο Παντελίδης ύστερα από το τελευταίο τραγούδι του για τα Κατεχόμενα:
«…Καλό παράδεισο… Πρόλαβαν να σε καταδικάσουν χωρίς να έχουν καταλάβει καν. Βέβαια το ότι πουλάνε κάθε μέρα την πατρίδα με έργα και με λόγια δεν ενόχλησε κανέναν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...