Ο «μύθος» που ζει αρμονικά με σύζυγο και ερωμένη

Ο Ιταλός τραγουδιστής Εντσο Γκινάτσι εκμυστηρεύτηκε ότι η συμβία του Αννα αποδέχεται την (εδώ και 27 χρόνια) ύπαρξη της Πατρίτσια, η οποία του κάλυψε την ακόρεστη όρεξή του για σεξ

Ο Ιταλός τραγουδιστής Εντσο Γκινάτσι εκμυστηρεύτηκε ότι η συμβία του Αννα αποδέχεται την (εδώ και 27 χρόνια) ύπαρξη  της Πατρίτσια, η οποία του κάλυψε την ακόρεστη όρεξή του για σεξ 

Από εδώ η σύζυγός μου, από εδώ η επίσημη ερωμένη μου δηλώνει ο Ιταλός τραγουδιστής «Πούπο», αποκαλύπτοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού η μια γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης, αλλά ζουν αρμονικά εδώ και 27 χρόνια.

Ο Εντσο Γκινάτσι, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, είναι διεθνώς γνωστός από το τραγούδι «Tornero», ενώ στην πατρίδα του είναι μύθος. Παντρεμένος από το 1974 με την Αννα, διατηρεί δεσμό από το 1989 με τη μάνατζερ Πατρίτσια Αμπάτι.

spl473390 001

Μιλώντας στο περιοδικό «Oggi», ο τραγουδιστής (έχει πίσω του καριέρα 40 ετών) εκμυστηρεύτηκε ότι η ερωμένη του έφερε ισορροπία στον γάμο και στην ερωτική ζωή του. Μέχρι τότε είχε μια ατελείωτη σειρά από περιστασιακές σχέσεις, καθώς ήταν εξαρτημένος από το σεξ. Η σύζυγός του γνώριζε ότι την απατούσε, αλλά έδειχνε κατανόηση. Ολα άλλαξαν όταν μπήκε στη ζωή του η Πατρίτσια, καθώς κάλυψε πλήρως την ακόρεστη όρεξή του για σεξ. Βρήκε -όπως λέει- την ισορροπία του, καθώς από τη μια πλευρά υπήρχε η σύζυγός του, που του έκανε «το πιο όμορφο δώρο», τις κόρες τους, ενώ από την άλλη η Πατρίτσια έγινε αμέσως «η ερωμένη, η συνένοχος και η σύμμαχός» του.

Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται και έχουν καλή σχέση, αν και στην αρχή δεν ήταν καθόλου εύκολο ακόμη και για τον ίδιο. «Υπέφερα για τα πάθη, τις διαστροφές και τον εγωισμό μου, αλλά δεν ήθελα να απαρνηθώ αυτό που είμαι» ομολογεί ο «Πούπο». Εκμυστηρεύεται ότι από τη στιγμή που τους αποκάλυψε την αλήθεια η ζωή «με αυτές τις δύο θαυμάσιες γυναίκες» έγινε υπέροχη. Ο ίδιος, βέβαια, φροντίζει να μην τις συγκρίνει ούτε να τους προξενεί αισθήματα ανταγωνισμού.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ