Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας

Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο αναμένονται ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο αναμένονται ακόμα και εντός της εβδομάδας. Το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων της Τροχαίας θα ρίξει φως στο τι πήγε στραβά και ο Παντελής Παντελίδης έχασε τον έλεγχο του βαριού οχήματος.

Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει: 
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η τρελή πορεία του μαύρου τζιπ, μάρκας Mercedes, σημειώθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα στον δρόμο που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, ενώ στη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος συμμετέχουν τεχνικοί της Mercedes, καθώς και ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας εκ μέρους της οικογένειας Παντελίδη.

Πρώτες μαρτυρίες

Αποκαλυπτικές όμως ήταν και οι πρώτες κουβέντες στους αστυνομικούς από την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, η οποία τραυματίστηκε αλλά δεν κινδύνεψε η ζωή της.

«Εγώ ήμουν δίπλα του, στη θέση του συνοδηγού, όχι η Μίνα» είπε η νεαρή φίλη του άτυχου τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας ότι στα πίσω καθίσματα βρισκόταν η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, που παραμένει στην Εντατική του Ευαγγελισμού.

«Δεν θυμάμαι τίποτα μετά τη στροφή» σημείωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη, η οποία κατά τις ίδιες πηγές ανέφερε ότι το όχημα δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ άκουσε τη Μίνα να φωνάζει βοήθεια.

Δεν φορούσε ζώνη

Η ίδια ανέφερε επίσης ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωστόσο φαίνεται ότι η κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν της επέτρεψε, προς το παρόν, να θυμηθεί περισσότερα.

Από την πλευρά της, η οικογένεια Παντελίδη είναι αποφασισμένη να ψάξει σε βάθος την υπόθεση με τον εμπειρογνώμονά της, που θα εξετάσει κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και αυτό της δολιοφθοράς.

qg3f4qtw4tetΣε κάθε περίπτωση, η δικογραφία για όσα προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο με ξεκάθαρα συμπεράσματα θα ολοκληρωθεί σε περίπου έναν μήνα.

Περίπου το ίδιο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και αιματολογικών εξετάσεων, καθώς και τα αποτελέσματα από τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου, ώστε να διευκρινιστεί εάν ο άτυχος 32χρονος φορούσε τη ζώνη του.

Στην Εντατική ακόμα η Μίνα, σε κατάσταση σοκ η Φρόσω 

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της 30χρονης Μίνας Αρναούτη, που καθόταν στα πίσω καθίσματα του μοιραίου τζιπ, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στην Εντατική του Ευαγγελισμού, ενώ η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, που δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η κοπέλα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο της Ορθοπεδικής Κλινικής του ίδιου νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των ημερών αναμένεται να προγραμματιστεί από τους θεράποντες γιατρούς της χειρουργική επέμβαση για το σοβαρό τραύμα (κάταγμα) που έχει στον δεξιό βραχίονα.

Εξάλλου, η κατάστασή της δεν απαιτούσε επείγουσα χειρουργική αντιμετώπιση.

Ωρες αγωνίας περνά όμως η οικογένεια της 30χρονης Μίνας από τη Μυτιλήνη. Η μητέρα της, Νατάσα Αρναούτη, που, όπως η ίδια περιέγραψε με δηλώσεις της, έχει χάσει και τον σύζυγό της σε τροχαίο δυστύχημα πριν από χρόνια, δέχεται τη συμπαράσταση φίλων και συγγενών.

«Τα έχει χαμένα και ελπίζει για το καλύτερο ως μητέρα. Οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της Μίνας και είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Δεν μπορούν να πουν πολλά, αλλά εμείς κάνουμε τις καλύτερες σκέψεις» λέει μια φίλη της μητέρας. Η όμορφη 30χρονη έχει ήδη υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις σε θώρακα, πλευρά και δεξιά άκρα.

c3q4tw35tetg

Λουλούδια και σημειώματα στο σημείο του δυστυχήματος

Ολονυχτία στο σημείο του δυστυχήματος πραγματοποίησαν το Σάββατο δεκάδες θαυμαστές του άτυχου τραγουδιστή. Λίγες ώρες μετά την κηδεία του Παντελή Παντελίδη, άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι ή ένα σημείωμα. «Παντέλο, θα ‘σαι για πάντα στις καρδιές μας» έγραψε ένας νεαρός πάνω στη φανέλα της ΑΕΚ, την οποία άφησε στο σιδερένιο κιγκλίδωμα. Κρατώντας αναμμένα κεράκια, οι παρευρισκόμενοι σιγοτραγούδησαν στίχους επιτυχιών του αδικοχαμένου 32χρονου, ενώ στην εκδήλωση μνήμης συμμετείχαν και διερχόμενοι οδηγοί, από τα αυτοκίνητα των οποίων έπαιζαν στη διαπασών τα τραγούδια του, την ώρα που περνούσαν από το σημείο. Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση, που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε μέσω facebook: «Αφήνουμε ένα λουλούδι, κρατάμε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη».

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...