Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Επίδοξος ληστής τα βρήκε σκούρα με εγκυμονούσα

«Αίλουροι» κακοποιοί «χτύπησαν» σε πολυκατοικία στη Λαμία, ενώ σκηνές Φαρ Ουέστ, με πυροβολισμούς, σε σεκιουριτάδες εκτυλίχθηκαν στην Κορινθία

«Αίλουροι» κακοποιοί «χτύπησαν» σε πολυκατοικία στη Λαμία, ενώ σκηνές Φαρ Ουέστ, με πυροβολισμούς, σε σεκιουριτάδες εκτυλίχθηκαν στην Κορινθία

Μια απόπειρα ληστείας μετά πυροβολισμών, διαδοχικές διαρρήξεις από δράστες «κασκαντέρ», αλλά και μια μάχη σώμα με σώμα 45χρονου κακοποιού με 33χρονη εγκυμονούσα (!) σημειώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, σε τρεις διαφορετικές περιοχές της χώρας, κινητοποιώντας την ΕΛ.ΑΣ.

Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει: 
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας 

Αντιμέτωπη με σεσημασμένο κακοποιό βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια 33χρονη έγκυος στην Αγυιά της Πάτρας, όταν ο αδίστακτος άνδρας επιχείρησε να διαρρήξει την πόρτα του σπιτιού της! Η ss 6γυναίκα άκουσε ύποπτους θορύβους και άνοιξε την εξώπορτα, με αποτέλεσμα να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον 45χρονο. Μάλιστα, ο θρασύτατος ληστής άρχισε να σπρώχνει την πόρτα για να εισέλθει στο σπίτι, με την 33χρονη να αντιστέκεται για να τον αποτρέψει.

Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και από τη «μάχη» η έγκυος χτύπησε ελαφρά στην κοιλιά, ενώ ο διαρρήκτης -και παλιός γνώριμος των Αρχών- τράπηκε τελικά σε φυγή. Παρά την αναστάτωσή της, η έγκυος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατόρθωσαν λίγη ώρα αργότερα να συλλάβουν τον επίδοξο ληστή.

Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, «αίλουροι» διαρρήκτες στη Λαμία είχαν «χτυπήσει» τουλάχιστον δύο διαμερίσματα πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, σκαρφαλώνοντας στους ορόφους από τις υδρορροές!

Διαμέρισμα

Οι άγνωστοι δράστες αψήφησαν το ύψος και τον κίνδυνο, και σκαρφάλωσαν από τον ακάλυπτο σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου. Μάλιστα, εντός του διαμερίσματος κοιμόταν εκείνη την ώρα ο ιδιοκτήτης, αλλά οι… αθόρυβοι εισβολείς κατόρθωσαν να αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα και να αποχωρήσουν χωρίς να τον ξυπνήσουν! Επειδή, ωστόσο, η λεία δεν τους φάνηκε ικανοποιητική, σκαρφάλωσαν και στον τέταρτο όροφο, μπαίνοντας σε διαμέρισμα όπου βρισκόταν οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά! Αφού βούτηξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, οι διαρρήκτες αναχώρησαν με τον ίδιο τρόπο.

Σκηνές… Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στο Χιλιομόδι Κορινθίας, όταν επίδοξοι ληστές άνοιξαν πυρ σε βάρος υπαλλήλων σεκιούριτι! Οι ύποπτοι κακοποιοί, στο στόχαστρο των οποίων είχαν μπει σπίτια και καταστήματα της περιοχής, «έκοβαν βόλτες» στο χωριό με ένα σκούρο αυτοκίνητο μάρκας Golf, αλλά οι κινήσεις τους έπεσαν στην αντίληψη των ανδρών εταιρίας σεκιούριτι, που άρχισαν να τους παρακολουθούν.

Οταν οι δράστες κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί, πανικοβλήθηκαν και έκαναν επιτόπια στροφή για να φύγουν, αλλά, προτού αναχωρήσουν, δεν δίστασαν να πυροβολήσουν προς την πλευρά όπου βρίσκονταν οι φύλακες. Από τα πυρά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ οι υπάλληλοι ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές. Αστυνομικοί έστησαν μπλόκα στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τους ένοπλους κουκουλοφόρους, όμως εκείνοι κατάφεραν να εξαφανιστούν παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε. Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε η Ασφάλεια Κορίνθου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...