Αφοσιωμένες μαμάδες εν δράσει

Ολυμπία Χοψονίδου και Μαριάντα Πιερίδη αφιερωμένες στα βλαστάρια τους

Ολυμπία Χοψονίδου και Μαριάντα Πιερίδη αφιερωμένες στα βλαστάρια τους

Μαμάδες εν δράσει στα νότια προάστια. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» απαθανάτισε την Ολυμπία Χοψονίδου και τη Μαριάντα Πιερίδη σε καθημερινά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους στη Γλυφάδα. Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη άφησε πριν από χρόνια μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στο μόντελινγκ και αφοσιώθηκε στον ρόλο της μητέρας.

     

Ντυμένη casual, με φόρμες, αθλητικά και φουσκωτό μπουφάν, η Ολυμπία εθεάθη σε κεντρικό δρόμο της περιοχής με δύο από τα τέσσερα παιδιά της. Μόλις αντιλήφθηκε, ωστόσο, τον παπαράτσο, προσπάθησε να τον αποφύγει, καθώς ούτε η ίδια ούτε ο «Kill Bill» επιθυμούν τη δημοσιότητα στην ιδιωτική ζωή τους.

Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει: 
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας

Στο μεταξύ, η Μαριάντα Πιερίδη εντοπίστηκε από τον φωτογράφο να παίζει σε παιδική χαρά με τον γιο που απέκτησε από τον πρώην σύντροφό της Νέστορα Φωτιάδη. Η χαριτωμένη μαμά έμοιαζε περισσότερο με αδελφή του μικρού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.