Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

Που χάθηκε η Μέλπω Κωστή

Η πιο τραγική στιγμή ήταν όταν έχασε τον 15χρονο γιο της σε τροχαίο δυστύχημα • Τα σίριαλ, τα σποτ, η νέα ζωή στο Αίγιο και οι σπουδές σε ΤΕΙ φυσικοθεραπείας!

Η πιο τραγική στιγμή ήταν όταν έχασε τον 15χρονο γιο της σε τροχαίο δυστύχημα • Τα σίριαλ, τα σποτ, η νέα ζωή στο Αίγιο και οι σπουδές σε ΤΕΙ φυσικοθεραπείας!

Στα πρώτα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής η Μέλπω Κωστή αποτέλεσε φαντασίωση πολλών αντρών, καθώς διέθετε υπέροχη σιλουέτα και εξίσου σαγηνευτικό πρόσωπο. Υστερα από τη συμμετοχή της σε κορυφαίες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης έκανε το επόμενο βήμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ετσι εδώ και κάποιους μήνες έχει μετακομίσει στο Αίγιο, καθώς είναι σπουδάστρια του τμήματος Φυσικοθεραπείας των ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ενώ παράλληλα ασχολείται με την ολιστική θεραπευτική, τη ρεφλεξολογία και τον βελονισμό!

Η Μέλπω Κωστή πρωτοξεκίνησε την πορεία της στην τηλεόραση ως το πρόσωπο πολλών διαφημιστικών. Ωστόσο σύντομα ανακάλυψε πως οι καλλιτεχνικές ανησυχίες της ξεπερνούσαν τα στενά όρια των 30 δευτερολέπτων ενός σποτ, γι’ αυτό αποφάσισε να περάσει στον χώρο της υποκριτικής.

Κάπως έτσι μπήκε στο καστ της θρυλικής σειράς του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα ζωή», ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες προτάσεις. Ετσι την είδαμε -επίσης στον ΑΝΤ1- στο πλευρό του σμήναρχου Κάκαλου (Γιάννης Μπέζος), στην κωμική παραγωγή «Της Ελλάδος τα παιδιά». Τότε ήταν που πήρε την απόφαση να σπουδάσει σε δραματική σχολή, αφού έβλεπε ότι η καρδιά της χτυπούσε δυνατά για την υποκριτική. Αρχισε λοιπόν τις σπουδές της στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και συνέχισε σε εκείνη της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. Πριν όμως ολοκληρώσει τα μαθήματά της άρχισε να δέχεται… κρούσεις από τους ανθρώπους του χώρου.

Με την παρουσία της σε αρκετές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως «Πάθος», «Σύνορα αγάπης», «Περί ανέμων και υδάτων», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ», «Μη μου λες αντίο» και «Ερωτας», δεν κατάφερε μόνο να μπει στα σπίτια των τηλεθεατών, αλλά να ξεχωρίσει και να κατακτήσει μια θέση στην καρδιά του κόσμου. Φαίνεται όμως πως η γλυκιά Μέλπω είχε περισσότερες… ανησυχίες από το ποιος θα είναι ο επόμενος ρόλος της ή σε ποια παράσταση θα πρωταγωνιστήσει.

Ρεφλεξολογία και βελονισμός

«Ερωτεύτηκε» την κινεζική Ιατρική, οπότε φρόντισε να σπουδάσει το αντικείμενο και να μάθει εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας που θεωρούνται άκρως αποτελεσματικοί για την καταπολέμηση του πόνου, την ευεξία και την καλή υγεία. Στο «πακέτο» περιλαμβάνονται ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία και η βοτανοθεραπεία, με την ηθοποιό να κάνει κανονικές συνεδρίες σε όποιον υποφέρει.

fsdfsdfsdf

«Μέσα από την εφαρμογή των γνώσεών μου πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω στους γύρω μου και χαίρομαι που μπορώ να βοηθάω» λέει στην «Espresso» η Μέλπω Κωστή, ενώ επισημαίνει πως άρχισε τις σπουδές της στην ολιστική θεραπευτική με αφορμή κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζαν άτομα του στενού περιβάλλοντός της θέλοντας να τα βοηθήσει και να τα ανακουφίσει από τον πόνο. Αυτό αποτέλεσε την αρχή για να αγαπήσει την κινεζική φιλοσοφία και να εντρυφήσει στο αντικείμενο ανοίγοντας το πεδίο των γνώσεών της και έχοντας παράλληλα στο μυαλό της το γεγονός ότι το επάγγελμα του καλλιτέχνη ήταν, είναι και θα είναι πρόσκαιρο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ήθελε να εξασφαλίσει ένα πιο σταθερό εισόδημα, κάνοντας παράλληλα κάτι που την ενέπνεε.

«Οσον αφορά το ΤΕΙ, στο οποία πέρασα με κατατακτήριες εξετάσεις δίνοντας τρία βασικά μαθήματα, μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από τα μαθήματα και τα εργαστήρια. Μου αρέσει ο χώρος και με ενδιαφέρει η φυσικοθεραπεία, αφού αποτελεί διεύρυνση των σπουδών μου. Είμαι ήδη στο δεύτερο εξάμηνο και συνολικά η σχολή είναι τέσσερα χρόνια» συνεχίζει η ηθοποιός, η οποία έχει ενθουσιαστεί με τη διαμονή της στο Αίγιο, αφού πρόκειται για πόλη που συνδυάζει βουνό και θάλασσα.

Στο πλευρό της η κόρη της Βασιλική

Η καθημερινότητά της κυλάει ήρεμα, διαβάζοντας τις περισσότερες ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα κάνει εκδρομές με τους φίλους της και την κόρη της Βασιλική Βουτυρά, η οποία την ακολούθησε στη νέα ζωή της εκτός Αθηνών. Βέβαια κάποιες Παρασκευές επιστρέφει στην πρωτεύουσα, αφού διατηρεί ακόμη σπίτι, ενώ θέλει παράλληλα να κρατάει επαφή με τον καλλιτεχνικό χώρο παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα.

Μπορεί η Μέλπω να είναι ένα πρόσωπο της δημοσιότητας, ωστόσο εκτός από τη δουλειά της κανείς δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή, κάτι που ήταν δική της επιλογή. Η πιο τραγική στιγμή για εκείνη είναι όταν έχασε τον 15χρονο γιο της, πριν από περίπου έντεκα χρόνια, σε δυστύχημα, καθώς είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο σε μια βόλτα με το ποδήλατό του στο Ψυχικό. Πλέον έχει στο πλευρό της την όμορφη Βασιλική. Μάλιστα οι δυο τους παρακολούθησαν πρόσφατα την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μάνα είναι μόνο… ένας» στο θέατρο Αθηνά.

Η αλλαγή σελίδας στη ζωή της την έχει κάνει να χαμογελά με ευγνωμοσύνη, καθώς όχι μόνο αισθάνεται πιο ήρεμη, αλλά μπορεί με τις νέες γνώσεις της βοηθήσει τους συνανθρώπους της, ξεκινώντας βέβαια από την οικογένειά της, που είναι για εκείνη το παν.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...