Γυναίκα που είχε μόλις γεννήσει και βρισκόταν εξαντλημένη, λόγω επιπλοκών, στην εντατική, έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνδρα που κατάφερε να μπει ανενόχλητος σε νοσοκομείο κοντά στο Νέο Δελχί.
Γυναίκα που είχε μόλις γεννήσει και βρισκόταν εξαντλημένη, λόγω επιπλοκών, στην εντατική, έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνδρα που κατάφερε να μπει ανενόχλητος σε νοσοκομείο κοντά στο Νέο Δελχί.
Η 23χρονη, που είχε περάσει έναν πολύ δύσκολο τοκετό, ο οποίος τελικά ολοκληρώθηκε με καισαρική, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού. Τον ισχυρισμό της φαίνεται να επιβεβαιώνει και το κύκλωμα με κάμερες που διαθέτει το νοσοκομείο, το οποίο κατέγραψε έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων να μπαίνει στον χώρο υποδοχής του ιδιωτικού νοσοκομείου, που βρίσκεται στην πόλη Μπαχαντουργκάρχ, τα ξημερώματα και να κινείται ύποπτα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο άνδρας είπε στον φύλακα ότι ήταν γιατρός και προχώρησε στον θάλαμο της ασθενούς. Για να είναι πιο πειστικός, μιλούσε συνεχώς στο κινητό, ενώ έλεγχε τους φακέλους και άλλων ασθενών.
Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει:
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας
Ο άνδρας φέρεται ότι στη συνέχεια πήγε και σε δεύτερο νοσοκομείο της περιοχής και προσπάθησε να βιάσει κι άλλη γυναίκα σε εντατική. Στη δεύτερη απόπειρά του δεν τα κατάφερε, καθώς η γυναίκα ξύπνησε και σήμανε συναγερμό. Γιατροί που παρακολούθησαν το υλικό από τις κάμερες αναφέρουν ότι και στις δύο περιπτώσεις ο φερόμενος ως δράστης έδειχνε να γνωρίζει πού πήγαινε.
Η οικογένεια της 23χρονης καταγγέλλει την έλλειψη μέτρων προστασίας. «Είναι η γυναίκα του ανιψιού μου και γέννησε ένα κοριτσάκι χθες. Ημουν μαζί τις μέχρι τις 9.45 το βράδυ και μετά έφυγα, επειδή το προσωπικό είπε ότι δεν επιτρέπεται να μείνει κανείς στην εντατική τη νύχτα. Δεν υπήρχε κανείς εκεί όταν μπήκε αυτός ο άνδρας. Ολοι κοιμούνταν. Η γυναίκα φώναζε, αλλά κανείς δεν πήγε να τη βοηθήσει. Ούτε νοσοκόμα ούτε γιατρός» δήλωσε ο συγγενής της άτυχης γυναίκας στο δίκτυο NDTV.
