Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

«Τσακώσαμε» τον easy rider Πάνο Βλάχο στο κέντρο της Αθήνας

Ο Πάνος Βλάχος εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας με...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ο μοναχός Επιφάνειος εμφανίζεται και όλα αλλάζουν

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, προκαλεί μια έντονη...

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης προτιμάει να είμαι χαρούμενη παρά να είμαι σπίτι...

Η Κατερίνα Γερονικολού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και...

Σάλος με τη Νικόλ Κίντμαν – Ο λόγος που δέχτηκε διαδικτυακά πυρά

Διαδικτυακά πυρά δέχεται η Νικόλ Κίντμαν γιατί έγινε το...

Από τα μπλόκα στα σπιτάκια του έρωτα

«Χρυσές» δουλειές για τις ιερόδουλες στη Βουλγαρία, καθώς λόγω των κινητοποιήσεων αγρότες (και οδηγοί φορτηγών που ήταν εγκλωβισμένοι) αναζητούσαν στιγμές «χαλάρωσης»

Η πολυήμερη αναμονή στο μπλόκο στον Προμαχώνα Σερρών φαίνεται ότι ανεβάζει τη… λίμπιντο στους οδηγούς εκατοντάδων φορτηγών, τα οποία έχουν αποκλειστεί στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία και από τις δύο πλευρές! Χάρη στις αγροτικές κινητοποιήσεις, τις προηγούμενες ημέρες οι ιερόδουλες από τη γειτονική χώρα έκαναν «χρυσές» δουλειές με τους οδηγούς, που αποδείχθηκαν οι καλύτεροι πελάτες!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περπάτησαν με τα πόδια στην ουδέτερη ζώνη για να αναζητήσουν λίγη συντροφιά με τα κορίτσια που εργάζονται στις δεκάδες «ροζ» επιχειρήσεις οι οποίες λειτουργούν μια «ανάσα» από τη οριογραμμή.

Εκτός από τους οδηγούς φορτηγών που εγκλωβίστηκαν στα σύνορα από τα μπλόκα, πελάτες των νεαρών κοριτσιών από τη Βουλγαρία ήταν φυσικά και οι ίδιοι οι αγρότες που συμμετείχαν επί έναν μήνα στις κινητοποιήσεις και ήταν διαρκώς στα μπλόκα. Οταν χρειάστηκαν μερικές στιγμές χαλάρωσης για να… ξεδώσουν από τον αγώνα, ήξεραν πού να απευθυνθούν.

«Τα κυκλώματα που δρουν στην περιοχή των συνόρων της Βουλγαρίας δεν αφήνουν να πάνε χαμένες τέτοιες ευκαιρίες, όπως οι αγροτικές κινητοποιήσεις, και τις εκμεταλλεύονται. Περιμένουν με ανυπομονησία για να ρίξουν τα “δίχτυα” τους για να βρουν πελάτες. Υπάρχουν δεκάδες μικρά σπίτια, ξενοδοχεία και άλλοι χώροι όπου εκδίδονται γυναίκες. Ετσι, ακόμη και όταν δεν εκδίδονται νόμιμα, είναι δύσκολο να εντοπιστούν» είπε στην «Espresso» ανώτερος αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. από τις Σέρρες που έχει γνώση της κατάστασης, αφού έχει ξαναβρεθεί σε αγροτικά μπλόκα.

Στο παρελθόν ιερόδουλες από τη γειτονική χώρα περνούσαν με τα πόδια στην ουδέτερη ζώνη και έφταναν στα σημεία όπου τους περίμεναν οδηγοί φορτηγών και αγρότες. Ανάλογη άνθηση γνώρισαν και άλλες επιχειρήσεις που περιμένουν πώς και πώς παρόμοιες κινητοποιήσεις για να αυξήσουν τον τζίρο τους, όπως τα καζίνα στα σύνορα από τη βουλγαρική πλευρά.

Καντίνες με «βρόμικα»

Σε ακόμη καλύτερη κατάσταση οι καντίνες με τα λεγόμενα «βρόμικα», που σέρβιραν σε καλές τιμές σάντουιτς με τα φημισμένα λουκάνικα Τζουμαγιάς από την περιοχή των Σερρών προκειμένου να πάρουν δυνάμεις τόσο οι αγρότες όσο και οι άλλοι εγκλωβισμένοι στα μπλόκα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

«Μετακομίζει» σε νέο κανάλι ο «Έρωτας φυγάς;»

Τελικά, ρίχνει οριστικά και αμετάκλητα αυλαία στις αρχές Φεβρουαρίου...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

Περιμένει τρίτο παιδάκι και το ανακοίνωσε στο instagram

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς θα γίνει για τρίτη φορά μανούλα. Πόζαρε με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά ανακοινώνοντας τ

«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ, ο άντρας μου είναι κιμπάρης»

Η δημοσιογράφος παντρεύεται και ετοιμάζει με τον σύντροφό της...