Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Από τα μπλόκα στα σπιτάκια του έρωτα

«Χρυσές» δουλειές για τις ιερόδουλες στη Βουλγαρία, καθώς λόγω των κινητοποιήσεων αγρότες (και οδηγοί φορτηγών που ήταν εγκλωβισμένοι) αναζητούσαν στιγμές «χαλάρωσης»

Η πολυήμερη αναμονή στο μπλόκο στον Προμαχώνα Σερρών φαίνεται ότι ανεβάζει τη… λίμπιντο στους οδηγούς εκατοντάδων φορτηγών, τα οποία έχουν αποκλειστεί στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία και από τις δύο πλευρές! Χάρη στις αγροτικές κινητοποιήσεις, τις προηγούμενες ημέρες οι ιερόδουλες από τη γειτονική χώρα έκαναν «χρυσές» δουλειές με τους οδηγούς, που αποδείχθηκαν οι καλύτεροι πελάτες!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περπάτησαν με τα πόδια στην ουδέτερη ζώνη για να αναζητήσουν λίγη συντροφιά με τα κορίτσια που εργάζονται στις δεκάδες «ροζ» επιχειρήσεις οι οποίες λειτουργούν μια «ανάσα» από τη οριογραμμή.

Εκτός από τους οδηγούς φορτηγών που εγκλωβίστηκαν στα σύνορα από τα μπλόκα, πελάτες των νεαρών κοριτσιών από τη Βουλγαρία ήταν φυσικά και οι ίδιοι οι αγρότες που συμμετείχαν επί έναν μήνα στις κινητοποιήσεις και ήταν διαρκώς στα μπλόκα. Οταν χρειάστηκαν μερικές στιγμές χαλάρωσης για να… ξεδώσουν από τον αγώνα, ήξεραν πού να απευθυνθούν.

«Τα κυκλώματα που δρουν στην περιοχή των συνόρων της Βουλγαρίας δεν αφήνουν να πάνε χαμένες τέτοιες ευκαιρίες, όπως οι αγροτικές κινητοποιήσεις, και τις εκμεταλλεύονται. Περιμένουν με ανυπομονησία για να ρίξουν τα “δίχτυα” τους για να βρουν πελάτες. Υπάρχουν δεκάδες μικρά σπίτια, ξενοδοχεία και άλλοι χώροι όπου εκδίδονται γυναίκες. Ετσι, ακόμη και όταν δεν εκδίδονται νόμιμα, είναι δύσκολο να εντοπιστούν» είπε στην «Espresso» ανώτερος αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. από τις Σέρρες που έχει γνώση της κατάστασης, αφού έχει ξαναβρεθεί σε αγροτικά μπλόκα.

Στο παρελθόν ιερόδουλες από τη γειτονική χώρα περνούσαν με τα πόδια στην ουδέτερη ζώνη και έφταναν στα σημεία όπου τους περίμεναν οδηγοί φορτηγών και αγρότες. Ανάλογη άνθηση γνώρισαν και άλλες επιχειρήσεις που περιμένουν πώς και πώς παρόμοιες κινητοποιήσεις για να αυξήσουν τον τζίρο τους, όπως τα καζίνα στα σύνορα από τη βουλγαρική πλευρά.

Καντίνες με «βρόμικα»

Σε ακόμη καλύτερη κατάσταση οι καντίνες με τα λεγόμενα «βρόμικα», που σέρβιραν σε καλές τιμές σάντουιτς με τα φημισμένα λουκάνικα Τζουμαγιάς από την περιοχή των Σερρών προκειμένου να πάρουν δυνάμεις τόσο οι αγρότες όσο και οι άλλοι εγκλωβισμένοι στα μπλόκα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...