Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Τίναξε τα μυαλά του στο «Ελ. Βενιζέλος»

Αυτοκτονία-μυστήριο αστυνομικού της ΕΥΠ, που αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του πιστόλι μέσα στις τουαλέτες του αεροδρομίου.

Πάγωσαν εκατοντάδες επιβάτες στον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», όταν ακούστηκαν δύο απανωτοί πυροβολισμοί στον χώρο της αίθουσας αφίξεων! Ο πανικός που ακολούθησε έγινε ακόμη πιο έντονος όταν ακούστηκαν γυναικείες κραυγές από τον χώρο όπου βρίσκονται οι τουαλέτες!

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί που έφτασαν τρέχοντας με τα όπλα στα χέρια βρήκαν μια καθαρίστρια να τρέμει σύγκορμη και να τους δείχνει μια λίμνη αίματος κάτω από τη σχισμή της πόρτας μιας από τις τουαλέτες. Μέσα, υπήρχε το άψυχο σώμα ενός νέου άνδρα που κρατούσε στο χέρι του ένα όπλο.

Γρήγορα αποδείχθηκε ότι ο άνδρας είχε βάλει μόνος του τέλος στη ζωή του με έναν πυροβολισμό στον κρόταφο και ο δεύτερος κρότος προήλθε από νευρική σύσπαση του δακτύλου του που έσφιγγε τη σκανδάλη του πιστολιού! Ομως, η αυτοκτονία πήρε διαστάσεις μυστηρίου μόλις αναγνωρίστηκε ο αυτόχειρας, που ήταν ένας 32χρονος αστυνομικός αποσπασμένος στην ΕΥΠ!

Ο 32χρονος άνδρας, ο οποίος μάλιστα ήταν πρόσφατα παντρεμένος, ήταν μέλος κλιμακίου της ΕΥΠ που είχε πάει στο αεροδρόμιο για να παραλάβει κάποιον επιβάτη αεροπλάνου. Κάποια στιγμή, ενημέρωσε τον επικεφαλής του κλιμακίου πως χρειάζεται να πάει στην τουαλέτα και εκείνος του έδωσε την άδεια. Οπως αποδείχθηκε, είχε σκοπό να τερματίσει τη ζωή του.

Πιθανότατα, ο 32χρονος αστυνομικός είχε σχεδιάσει το απονενοημένο διάβημα και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του όταν βρέθηκε μόνος στις τουαλέτες του χώρου αφίξεων. Αφού περίμενε να φύγουν από τις τουαλέτες όσοι βρίσκονταν μέσα εκείνη τη στιγμή, μπήκε σε μία από αυτές, όπλισε το υπηρεσιακό του πιστόλι, το κόλλησε στον κρόταφό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι υπόλοιποι από το κλιμάκιο της ΕΥΠ έφτασαν στο σημείο θορυβημένοι από την αργοπορία του νεαρού αστυφύλακα και από τη γενική αναστάτωση που επικρατούσε. Ηταν εμφανώς σοκαρισμένοι από την αυτοκτονία του 32χρονου συναδέλφου τους και αδυνατούσαν να δώσουν μια εξήγηση, καθώς δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι όταν ανέλαβε υπηρεσία χθες το πρωί, αλλά και δεν είχαν αντιληφθεί να αντιμετώπιζε προβλήματα που να τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ο αυτόχειρας ήξερε να το κρύβει καλά μέσα του…

Ο 32χρονος αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους οι οποίοι τον ώθησαν στην αυτοχειρία κι έτσι τα αίτια παραμένουν άγνωστα. Μάλιστα, λόγω του «ευαίσθητου» της υπηρεσίας στην οποία είχε αποσπαστεί, το πιο πιθανό είναι να μη γίνουν ποτέ γνωστά…

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...