Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δράκος στα σχολεία

Ανατριχίλα με πατέρα 18χρονου που άρπαζε παιδάκια και τα κακοποιούσε σεξουαλικά.

Λύγισαν ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας μπροστά στις ανατριχιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν ενώπιόν τους όταν ανήλικες μαθήτριες βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον αδίστακτο δράκο που τις κακοποίησε σεξουαλικά και κάποιες από αυτές τις λήστεψε! Τρεις από τις αθώες παιδικές ψυχούλες κατέρρευσαν, ξέσπασαν σε γοερά κλάματα και κρύφτηκαν στις αγκαλιές των γονιών τους. Ενας πατέρας που ώς εκείνη τη στιγμή προσπαθούσε να συγκρατηθεί όρμησε γεμάτος οργή πάνω στον 40χρονο παιδεραστή για να τον λιντσάρει και εμποδίστηκε την τελευταία στιγμή από τους αστυνομικούς…

Τα βαθιά τραύματα που προκάλεσε στα αθώα αγγελούδια αλλά και τους δικούς τους αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας ίσως δεν σβήσουν ποτέ. Ηταν τόσο άγρια και απάνθρωπα τα μαρτύρια στα οποία υπέβαλλε κοριτσάκια στις «άγουρες» ηλικίες μεταξύ 8 και 14 χρόνων που δεν περιγράφονται με λόγια! Και μόνο το γεγονός ότι μεταχειριζόταν τα θύματά του όχι απλώς σαν ώριμες γυναίκες, αλλά σαν πρωταγωνίστριες πορνοταινιών αποδεικνύει την άβυσσο της αρρωστημένης ψυχής αυτού του ανθρώπου, που μάλιστα είναι και πατέρας ενός αγοριού 18 χρόνων!

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 ο «δράκος των Πετραλώνων» είχε κακοποιήσει τουλάχιστον είκοσι ένα κοριτσάκια! Οπως όμως λένε έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μόλις το 10% των επιθέσεων έχει εξιχνιαστεί! Πολλά παιδιά δεν αποκάλυψαν στους γονείς τους τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του 40χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου και ανεβαίνουν μόνα τους τον προσωπικό τους Γολγοθά, ενώ δεν αποκλείεται και κάποιοι γονείς να μη θέλησαν να κάνουν καταγγελία για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από το νέο μαρτύριο που θα υπέφεραν καταθέτοντας σε μια δίκη!

Ο 40χρονος δράκος που κατέστρεφε ανενόχλητος τις κοριτσίστικες ψυχούλες εδώ και τεσσεράμισι χρόνια δεν ήταν άγνωστος στις διωκτικές αρχές. Είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές μέσα στη δεκαετία 1995 – 2005 για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος κοριτσιών κάτω των 12 ετών, είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή. Ομως οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δικαιοσύνης δεν ενημέρωσαν το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας όταν αφέθηκε ελεύθερος έτσι ώστε να τον επιτηρεί. Κι αυτό ενώ είχε χαρακτηριστεί ιδιαίτερα επικίνδυνος!

Οι καταγγελίες γονέων για την κακοποίηση των παιδιών τους έφταναν σαν βροχή στην Ασφάλεια και τα κατά τόπους τμήματα εδώ και έξι μήνες! Οι αστυνομικοί, που είχαν βάλει στοίχημα ζωής να «δέσουν» τον αδίστακτο παιδεραστή, γνώριζαν πως κινείται με μοτοσικλέτα χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας και στήνει καρτέρι έξω από σχολεία στο κέντρο της Αθήνας κακοποιώντας ανήλικα κορίτσια.

Ο δράκος εντόπιζε τα ανυποψίαστα θύματά του κατά το σχόλασμά τους και τα ακολουθούσε ώς την είσοδο της κατοικίας τους. Στη συνέχεια τους συστηνόταν ως αστυνομικός που έκανε έρευνες για ναρκωτικά και για κλοπές που είχαν γίνει τάχα στο σχολείο τους. Μάλιστα φορούσε άσπρο κράνος και ρούχα σκούρου μπλε χρώματος για να μοιάζει με αστυνομικό και τους έδειχνε κάτι που έμοιαζε με αστυνομική ταυτότητα για να κάμψει τους όποιους ενδοιασμούς τους!

Τα ανήλικα κορίτσια τον πίστευαν και έτσι κατάφερνε να τα πηγαίνει σε απόμερα σημεία, συνήθως στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένουν, και να βγάζει τα αρρωστημένα απωθημένα του. Στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας με το οποίο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα περιλαμβάνονται αποτρόπαιες σκηνές τις οποίες περιέγραψαν τρέμοντας στις καταθέσεις τους τα άτυχα κορίτσια. Το ανθρωπόμορφο τέρας χρησιμοποιούσε κάθε είδους ασελγή πράξη για να απολαύσει τα άγουρα κορμάκια τους!

Προδόθηκε από τις κάμερες

Οι μαρτυρίες για μια συγκεκριμένη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο δράκος, από τις τρεις που διέθετε συνολικά, έκαναν τους αστυνομικούς να στραφούν στην αναζήτησή της. Ο 40χρονος είχε βγάλει την πινακίδα κυκλοφορίας για να μη θυμηθεί τον αριθμό κάποιο από τα θύματά του. Οι  περιοχές όπου είχαν καταγραφεί οι σεξουαλικές επιθέσεις χαρτογραφήθηκαν και οι αστυνομικοί «ξεψάχνισαν» τα βίντεο από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Τροχαίας που καταγράφηκαν τις επίμαχες ώρες. Ετσι κατάφεραν να εντοπίσουν τη μηχανή του υπόπτου, που εμφανιζόταν σε περισσότερες από μία περιπτώσεις τις ανάλογες ώρες στα συγκεκριμένα σημεία. Χωρίς αριθμό κυκλοφορίας όμως ήταν δύσκολο να την εντοπίσουν, αφού ίδιου τύπου μοτοσικλέτες κυκλοφορούν εκατοντάδες στην Αθήνα.

Τελευταίο θύμα ένα 10χρονο κορίτσι

Ο δράκος έκανε τη μοιραία κίνηση την περασμένη Παρασκευή. Τότε εντόπισε το τελευταίο θύμα του, μια μαθήτρια 10 ετών, την οποία ακολούθησε μέχρι και την είσοδο του σπιτιού της στην περιοχή της Κυψέλης. Πάλι παριστάνοντας τον αστυνομικό, κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να ασελγήσει σε βάρος της. Ομως, το κοριτσάκι κατέφυγε κλαίγοντας στους γονείς του που ειδοποίησαν την  αστυνομία. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά μοτοσικλετιστές της Ασφάλειας και αυτοκίνητα με συμβατικές πινακίδες «χτένισαν»  την περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν τον ύποπτο που κινούνταν με τη μοτοσικλέτα, η οποία είχε αποτυπωθεί στα βίντεο από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας! Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον παρακολουθήσουν ώς το σπίτι του στα Πετράλωνα, όπου τελικά συνελήφθη και μπήκε τέλος στη δράση του.

Τα στοιχεία σε βάρος του 40χρονου δράκου είναι συντριπτικά: όχι μόνο τον αναγνώρισαν όλα τα θύματά του παρά την έντονη συναισθηματική τους φόρτιση, αλλά και το βιολογικό υλικό του ταυτίστηκε με αυτό που βρήκαν οι αστυνομικοί στα σημεία των επιθέσεων. Ετσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.  

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ  

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...