Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Συγκλονίζει η Δήμητρα Σιγάλα: «Αν δεν ήταν η μητέρα μου, ίσως να...

H Δήμητρα Σιγάλα, την φετινή τηλεοπτική χρονιά παίζει στην...

«Στενοχώρησα τον Σταμάτη Γονίδη, ντρέπομαι να πάω και στο σπίτι του»

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πώς από μια παρεξήγηση στενοχώρησε...

Έξαλλη η Κατερίνα Ζαρίφη: «Πρέπει να ανοίξουν στόματα, είναι επικίνδυνοι αυτοί οι...

Η Κατερίνα Ζαρίφη φανερά εκνευρισμένη είπε δυο λόγια κατά...

Χείμαρρος Ντενίση για την πλοκή του ντοκιμαντέρ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Σαν να μην έφταναν τα Γλυπτά του Παρθενώνα, η...

Τραγωδία με 35χρονη νοσηλεύτρια στο «Αμαλία Φλέμινγκ»

Στην προσπάθειά της να επιστρέψει γρήγορα στο πόστο της και να κάνει το καθήκον της έχασε τη ζωή της μια 35χρονη νοσηλεύτρια στο «Αμαλία Φλέμινγκ»

Στην προσπάθειά της να επιστρέψει γρήγορα στο πόστο της και να κάνει το καθήκον της έχασε τη ζωή της μια 35χρονη νοσηλεύτρια στο «Αμαλία Φλέμινγκ». Η άτυχη Χρύσα Ρόβα έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη κλειδώθηκε έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η πόρτα της οποίας κλείνει αυτόματα. Για να μη χάσει χρόνο ψάχνοντας εφεδρικά κλειδιά και για να μην αφήσει χωρίς φροντίδα τους ασθενείς, η ευσυνείδητη νοσηλεύτρια επιχείρησε να μπει στη Μονάδα από ένα παράθυρο που βρίσκεται δίπλα στην πόρτα και βλέπει σε φωταγωγό.

Ωστόσο η μοίρα τής έπαιξε τραγικό παιχνίδι, καθώς έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. Συντετριμμένοι από την τραγωδία είναι οι συνάδελφοί της, οι οποίοι στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την απώλεια του «γελαστού παιδιού», όπως χαρακτηρίζουν την άτυχη Χρύσα, ανέφεραν: «Το “Αμαλία Φλέμινγκ” βυθίστηκε στη θλίψη. Από ένα τραγικό δυστύχημα, αναπάντεχο, από ένα χωρίς λόγο γύρισμα της τύχης, την ώρα της δουλειάς, έφυγε από κοντά μας το γελαστό παιδί, η Χρύσα Ρόβα».

Η κηδεία της άτυχης νοσηλεύτριας θα τελεστεί την Τετάρτη στον τόπο καταγωγή της, τα Γρεβενά, και το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου θα ναυλώσει πούλμαν για να διευκολύνει όσους συναδέλφους της επιθυμούν να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι υπήρξε πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός. Αναπολώντας...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα! – Ανιψιός του Παττακού ο δολοφόνος

Δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί «panic button» για...

«23 χρόνια μετά το γάμο και 25 γνωριμίας, είσαι ακόμα ο άντρας των ονείρων μου»

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά του

Η Στέλλα Μπεζαντάκου: Γιατί χτυπά την πόρτα του υπουργού Γιάννη Οικονόμου;

Μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου είναι...