Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε τεμαχισμένο

Τα στοιχεία ταυτότητας του άγνωστου άνδρα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τεμαχισμένο μέσα στις εγκαταστάσεις μιας εταιρίας ανακύκλωσης απορριμμάτων στην περιοχή του Ασπρόπυργου, προσπαθεί να εξακριβώσει η Ασφάλεια Αττικής

Τα στοιχεία ταυτότητας του άγνωστου άνδρα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τεμαχισμένο μέσα στις εγκαταστάσεις μιας εταιρίας ανακύκλωσης απορριμμάτων στην περιοχή του Ασπρόπυργου, προσπαθεί να εξακριβώσει η Ασφάλεια Αττικής. Για τον λόγο αυτό, έπειτα από απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα, έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του νεκρού μετά τη σχετική επεξεργασία της, που πραγματοποιήθηκε στο Νεκροτομείο Αθηνών.

Aδιέξοδο

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ασφάλειας Αττικής, η έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας για την εξακρίβωση των συνθηκών υπό τις οποίες έγινε το έγκλημα και την ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του θύματος κατέληξε σε αδιέξοδο. Ετσι, με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του άγνωστου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός στις 10 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια διαλογής απορριμμάτων σε εταιρία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων.

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 05-06/03) παρουσιάζει:
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ
Τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού σε μία διπλή κασετίνα

Η Ασφάλεια παρακαλεί τους πολίτες που μπορούν να παράσχουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία για τη διαλεύκανση του εγκλήματος να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την επισήμανση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ